Да не е до тебе кај мене отвара.
Веке во download....Oдма ја спуштам![]()
Играш пиратска верзија и се буниш што ти фали save после 2 дена од release? СТВАРНО КАКО Е МОЖНО ОВА! lol (ako si ja kupil drug muabet e mada cisto sumnjam)Има некој проблем со снимањето во игра? Имам изиграно веке 7 саати, и не ми го даде савот сега?!? Срце ми застана, стартував нова игра, направи чекпоинт, релоадирав и ми го врати стариот сејв ама новиот не. Нешто е труло, ке ми рикне пред крај, нема да ја доиграм, крајот да го видам од нервоза!! :/
... и после на кур им се качија на близард за серверите. СИНГЛ игра неможат да напраат ко шо треба!
Нема врска со дизајнот. Неможев да си продолжам до кај што стигнав откако излегов од игра и се вратив. Секое враќање сета стрепам...Работи Save само снима на почетокот од тековниот квест. И ако си на квест од главната приказна не ти дозволува сам да си снимаш, не е проблем, таков е дизајнот. На споредните мисии се е во ред.
Фактот што јас играм пиратска игра нема никаква врска со проблемот со снимање кој го имаат и тие со оргинал верзија.Играш пиратска верзија и се буниш што ти фали save после 2 дена од release? СТВАРНО КАКО Е МОЖНО ОВА! lol (ako si ja kupil drug muabet e mada cisto sumnjam)
Ова беше порано сега речиси и да нема дрм.Супер 1300 ден. е на руската страна, се токмам да ја зимам ама со тоа DRM-то на Ubisoft некако ми е шубе. Сум имал проблеми порано со Anno 1404 после 5 инсталирања на различни компјутери (не во исто време) ми го блокираа клучот. Па се расправав по мејлови и на крај ми дадоа уште 5 ваучери.
Сите да си знаат, игрите на Ubisoft може да се инсталираат највеќе 5 пати на 5 различни компјутери, после што го блокираат клучот за уште инсталации. Ова не важи ако се реинсталира на ист компјутер, само незнам по што се гледа дали по виндовсот или по хардверот. Како и да е и едното и другото може да се смени, проблем ќе биде ако некоја игра што легално сте си ја купиле сакате да ја играте пак после 10 години, а во меѓувреме сте смениле 5 компјутери, тикви. А после 10 години може и да не постои убисофт.
============================================
Instructions: =
============================================
1. Install the game
2. Install uPlay
3. Backup original uPlay files "icudt.dll" and "uPlay.exe"
4. Copy everything from "Uplay-2.1.2-Fixed-Steam006" folder into C:/Program Files(x86)/Ubisoft/Ubisoft Game
Launcher with replacement
4. Run game, let uPlay update itself.
5. If it updates second time - close it. Copy over backup files from step 2. Run uPlay again.
6. Now repeat step 4. Run the game.
7. Register new account or use old account.
5. Hit OK when ask for key.
6. Go offline.
7. Play the game!
Каков црн онборд. Најмалку што би рекол за оваа игра за да ја доживиш како треба е 6850/gtx460.Ja probav denes ama za zal na onboard intel 4000 lagira mnogu![]()