Дуал коил се. Ај ѕирни.
Edit : Еве и линк.
Edit 2 : Јас ги имам раскостено чисто од љубопитност, ja кинам долната О гумичка и самo излева, е сега како и дали има начин сето тоа да се изведе без да се искинат гумичките поима немам![]()
Ми треба брза информација дечки.
Нарачав нели од Fasttech Ego One Mega ама дечките немаат поима кога ќе го имаат во продажба, неможеле никаде да го најдат од доставувачите и производителите демек. Ми нудат refund.
Прашањето ми е, дали можам да нарачувам од Cvapor.com? Дали е океј сајтов, имате ли искуства со нарачување од тука и слично? Го најдов МЕГАВА за 36.57 $ со кодот GRE18OFF. И пишува дека го имаат во stock.
Authentic ли е ? Да нарачувам ли?
ФалаСо здравје да го користиш. Ова е wide bore дрип или само така изгледа?
Кога ќе имаш време чкрапни една слика како седи коилот на W не сум видел до сега. И јас ќе го порачам изгледа ми се свиѓа. Исто кажи ми телото се навртува на базата или само седи како на пример на кракенот. Ми се има десено уз одење да ми се раздвои и да падне ако гумичките се намократ со течност, па лизга.
Не не,се навртуваОф леле конечно сфатив дека кај W знакчето тој дел не е метал. Гледам си викам како вака жициве спој ќе прават...
Топ е, иначе за Кракен генесис зборев, тој е slide-on и стаклото и тоа целото тело како капак што е. Тој капак ми има клизнато и паднато.
![]()
Јас и Ќосмофон користиме.Абе каква силика ќе си ставиш муџи памукче и кантал.
Дали некој го користел тој Ego Mega? Тоа е муката, додека не видиме лично искуство сите спецификации и изгледи висат во воздух
- Може да тече
- Може да нема добар доток на воздух
- Може да нема добар довод на течночст
Аеротенкот лично го користам и затоа го препорачувам. Сум користел и протенк и евод и се друго, ова е најдобро од тие.
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден