@Sharlovski или било кој.
Endura T22 дали има passthrough можност, т.е. кога истиот се полни да може да се вејпа?
tnx
Endura T22 дали има passthrough можност, т.е. кога истиот се полни да може да се вејпа?
tnx
@Sharlovski или било кој.
tnx
Шарловски си ја знае работата. А и Голем и Фер човек. Така да само ќе добиете голем +@Sharlovski е невидена ѕверка.
Голема благодарност за доставените течности и невидениот попуст кој ми го даде на производите. Плус ми прати и база.
Ми препорача прво да пробам со 6.5 никотин. Така и направив.
Разликата меѓу манџата на Шарловски и течностите од Амбрела и Зегин е огромна. Вкусот е точно подесен. Нема кашлање. Браво.
Сега останува да затерам вака и да се пофалам дека конечно сум го оставил аналогните.
Поздрав до Шарловски и целото друштво. Благодарност за советите и несебичната помош.
Не е фалење. Вистина е.Од толку фалење дури незгодно ми падна, постапив ко секој поискусен вејпер према нубац, стартот е најбитен и треба да си спремен, малце нешто да ти чкрипи можиш лесно да се вратиш на цигари.
Гледај да издржиш првите 3 дена, тие се критични, тргај колку сакаш и обавезно да ти е влажно грлото, ќе си подпивнуваш нешто, најубо вода.
Мисје Метузалем, ко ќе замесиш со ПГ (па и ВГ) од уМрела, ако моѓеш да ни пишеш импресии дали ПГ-то(па и ВГ-то) има "лош" мирис/вкус.Де бе, Чико за џабе ли пишуваше најмалку двапати...
Јас имам земено ПГ и ВГ, но уште немам замесено со нив или имам мало количество помешано со други и не осеќам разлика (или не знам која е која :hay, а за никотински бази не ни гледав затоа што имам поголем бункер од нив. :hay:
Мисје Метузалем, ко ќе замесиш со ПГ (па и ВГ) од уМрела, ако моѓеш да ни пишеш импресии дали ПГ-то(па и ВГ-то) има "лош" мирис/вкус.
Се мислам да пробам, ама си ги навикнав Полскиве ОГ/ЦГ(Инавера/Молин) и некако не ми се менува
Али сепак, ко алтернатива у зорт ситуација, убаво би било да се има, па уште ако се добри/квалитетни ПГ/ВГ уште подобро.
Знам дека Мистер-Chicco69 ги бендиса, па да чуеме и второ мислење
Едит:
Пошто не сум у тОку
(забегав скроз со 3д принтаџилница, фокус 100% таму иде)
Скамел ака Дромедари, сега се вика Пирамид???
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Chefs Flavours LtdКои англичани?
Токму така.Скамел ака Дромедари, сега се вика Пирамид???
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден