Сајлата ја заборавиТрокут, прва помош и VTC Mini. :hay:
Сајлата ја заборавиТрокут, прва помош и VTC Mini. :hay:
Na mehanica dodeka mi stigne evic primo… poslednite 50ml mise nemam so sto da mesam sega do pon .vtor. Ili poslab greac da napravam… ama toa utre…Намали никотин, намали вати... Или на механика си?
@kremaА на FT ќе им се шинеше раката да дадеа барем 1 ден -10%Циции
![]()
Со сигурност сумата ќе биде над 20$,и за шипинг ако е 1,5$ не е проблем. Туку еве два пати ми прави проблем до сега, кога ќе кликнам на корпата ми искача некоја страна со ситни букви,оваа. Се одлогирав па од поново се логирав и пак исто...Мислам дека беше нормално, кинеска или сингапурска пошта, можеби холандска... Месец до 40 дена...
Треба да кликнеш на стрелката за да додадеш тракинг број, а ако нарачката ти е под 20$, тоа се доплаќа 1,5$. Треба да имаш избрано пошта (од оние долу) и земјата да е точна, инаку мене ми крешуваше страницата (тоа се прави ПРВО кога ќе влезеш на Hotecig, најгоре најлево, иако веќе пишува Македонија, јас морам пак да селектирам инаку пука страницата).
Погледнете го атачментот 58725
I mene isto mi izleguva i na mob.i na tablet...i porano taka izleguvase ...Со сигурност сумата ќе биде над 20$,и за шипинг ако е 1,5$ не е проблем. Туку еве два пати ми прави проблем до сега, кога ќе кликнам на корпата ми искача некоја страна со ситни букви,оваа. Се одлогирав па од поново се логирав и пак исто...![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
Со сигурност сумата ќе биде над 20$,и за шипинг ако е 1,5$ не е проблем. Туку еве два пати ми прави проблем до сега, кога ќе кликнам на корпата ми искача некоја страна со ситни букви,оваа. Се одлогирав па од поново се логирав и пак исто...![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
Не брзајте, има време, сега празнуваат, почекајте саат или повеќе дали ќе се исправи грешката, ако не мејл на сапорт, но исто така не верувам дека ќе одговорат брзо поради празникот.