Makiz
read-only
- 29 јануари 2013
- 21
- 11
Една слика милион зборови па и огласи со графички хахаСе случува нешто со крипто валутиве? Многу графички се огласија последниве неколку дена.
Една слика милион зборови па и огласи со графички хахаСе случува нешто со крипто валутиве? Многу графички се огласија последниве неколку дена.
Фино е што сам себе се цитирам, ама морам да ви кажам дека ова не е зезанција - ВИСТИНА Е.Тешко тоа. Еве и хигиеничарката кај нас дава отказ, зетот ѝ нашол риг со 12 картици за 2.000 евра и штанца.
Се копа со ASUS ROG Matrix GTX 980 Ti? Вреди да се шитне?
Jas na majka mi i davam 20.000 mesecna plata samo da gi nadgleduva rigovite i prave reset na internet modemot. Poarno taka otkolku na nekoj da mu rmba za mizerni 12.000 Plata i da mrzne po to hodnicite.Фино е што сам себе се цитирам, ама морам да ви кажам дека ова не е зезанција - ВИСТИНА Е.
Jas na majka mi i davam 20.000 mesecna plata samo da gi nadgleduva rigovite i prave reset na internet modemot. Poarno taka otkolku na nekoj da mu rmba za mizerni 12.000 Plata i da mrzne po to hodnicite.
Ајде нова рунда мерење курови (hashrate).Ти па ко да имаш фарма од 50 рига...
Dovolni se 5THТи па ко да имаш фарма од 50 рига...
Pa nie majnerite taka si gi meremeАјде нова рунда мерење курови (hashrate).
На 5ТН да даваш 20000 плата малку е бе Пане. Покачи платата и не искористувај работна моќ.Dovolni se 5TH![]()
Pa preku rodninski vrski e vrabotena be a ne e partiskiНа 5ТН да даваш 20000 плата малку е бе Пане. Покачи платата и не искористувај работна моќ.
Сакам да купам bitcoin за 70евра, ако има некој нека ми пише порака.
Абе едно време во добротворните теми за донација кукаше дека и ти си во исти кош и дека ако се собирало за друг зашто на тебе не ни текнало за донација.... од кај искочија сеа овие плати и ригови со 5тхDovolni se 5TH
Pa nie majnerite taka si gi mereme![]()
Брату слабо си активен па не знаеш... сеа финтата овде е кој е поголем трол тој има поголем пенис... разбираш?Абе едно време во добротворните теми за донација кукаше дека и ти си во исти кош и дека ако се собирало за друг зашто на тебе не ни текнало за донација.... од кај искочија сеа овие плати и ригови со 5тх![]()

Toa edno vreme e minato vreme. Nikade tuka ne sum spomnal deka sve sam sum steknal, sekogas ima u pozadina tuka covek so debel kesh so zarabotka od 2000$ nedelno.Абе едно време во добротворните теми за донација кукаше дека и ти си во исти кош и дека ако се собирало за друг зашто на тебе не ни текнало за донација.... од кај искочија сеа овие плати и ригови со 5тх![]()
Ti ako gi smetas trolovite tie sto se snasle u zivotot sto dosle do nekoe evro svaka ti cast !Брату слабо си активен па не знаеш... сеа финтата овде е кој е поголем трол тој има поголем пенис... разбираш?![]()
Potpisi go polnomosnovo za 6 mesecna sezonska rabota vo ceska na plantaza so prosek 850-900e plata i ides so mene.Свака теби част! Пушти некој денар на нас сиротињи што работие за 200e
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден