Kajsibebraat
user
- 1 април 2012
- 1.480
- 982
Да да , тоа ми беше напишано во контекст дека стварно преголема варијација има денес
Шанса имаш секако, ама што помала процесирачка моќ, помала шанса. Ако копаш сам и ако ти се посреки да го решиш блокот пред било кој друг во мрежата, ти го добиваш цел reward.Има негде поопширно да се прочита за ова?
Пошто океј, јасно ми е како фаците со по 40Гхс лапаат блок награди на секоја минута - ама сакав да знам дали воопшто имам јас некоја шанса![]()
И да се надополнам, дали некој знае каде можам да направам акаунт за трејдање?
Ти си пробал да трејдаш на Binance?Еве ти на Binance имаат fee od 0.1% ако нешто ти значи, исто имаат апликација за ios,windows и android.
Затворени беа регистрации до завчера, пробував цело време.Еве ти на Binance имаат fee od 0.1% ако нешто ти значи, исто имаат апликација за ios,windows и android.
Да, зашто?Ти си пробал да трејдаш на Binance?
Затоа што јас пробав и од мкд неможе, штом ти си можел мора да има некоја финта па ако сакаш да споделиш подетално.Да, зашто?
edit: Сигурно нема да му препорачам нешто што немам пробано.
Како тоа неможе?Затоа што јас пробав и од мкд неможе, штом ти си можел мора да има некоја финта па ако сакаш да споделиш подетално.
Фала.
Која крипто?
- Market Cap: $487,367,168,105
- Невероватно , испумпување од 350 милијарди долари за 24 часа
Ако е за фор фан наједноставно ти е Nicehash, да ги хакнаа но пак се онлајн. Може и процесорот да го користиш па да имаш плус уште нешто ситно.Вреди ли да се проба (for fun) да се покопа со 1050 Ti? колку вади и дали?![]()
Би ти препорачал да копаш MAC coin, дека имаш nvidia, иначе мислам дека ценава ќе биде 10x за една година, исто има мал difficulty. Ако си заинтересиран пиши ми да ти дадам програм и скрипта.Вреди ли да се проба (for fun) да се покопа со 1050 Ti? колку вади и дали?![]()
најдобро купи од некој што има. Со пејпал не можеш , со картичкс можеш но во моментов се исклучени регистрации на нови корисници , а и не е добро да оставаш записи во банка за купување на крипто засегаДечки барав овде ама не можев да се снајдам, ве молам за помош, кој сајт е најверодостоен за купување/продавање на криптовалути, конкретно сакам да инвестирам, да купам криптовалути, па немам големо искуство, во фаза на googlе-ање и учење сум. Добро би ми дошла помош од некој. Можам ли со debit card да купувам или мора преку paypal, претпоставувам на сајтовите за trading ги пишува начините како се купува/продава. Фала однапред
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден