DeepImpact
hello world
https://rgb-org.github.io/?fbclid=IwAR2VFzPmQFNCf3l8Z9NsKuD6P36Kqyl5SZuwQXynqwZ-A8Ox5OSAJRciJfk
to all my shitcoin aficionados
to all my shitcoin aficionados
Здраво не е офтопик, биткоин е п2п валута нема потреба од банки и можеш да ја продадеш на берза и да ти дојдат пари на сметка и ќе си платиш персоналец или да платиш на некој брокер или човек што е заинтересиран на форумов или на телеграм.Здраво,
Знам дека сум оф топик, но буквално ништо не ми е јасно. Никогаш не сум имала некој посебен интерес и знаење за крипто валути, само сум свесна дека постојат. Е сега, во процес сум за апликација за фриленс работно место и само што ме информираа дека имаат само 2 опции за плаќање: PayPal и биткоин.
Никогаш немам слушнато за тоа дека некои луѓе добиваат биткоинс како исплата, а немам друга опција бидејќи, нели, се уште не можеме да примаме пари на PayPal.
Воопшто не ми се допаѓа идејата да ме плаќаат со крипто валути, но веќе направив еден тест кој треба да ми го платат. Ќе се најде ли некој да ми објасни како всушност јас можам да ја примам оваа исплата?
И еве да кажеме да не ја 100% исклучам опцијата ако ми понудат работа да ме плаќаат така, дали вие мислите дека тоа е добра идеја?
Може и тука да го продава криптото по луѓе за одредена провизија до кај 5% .Здраво не е офтопик, биткоин е п2п валута нема потреба од банки и можеш да ја продадеш на берза и да ти дојдат пари на сметка и ќе си платиш персоналец или да платиш на некој брокер или човек што е заинтересиран на форумов или на телеграм.
Бонус еве што е биткоин.
View: https://www.youtube.com/watch?v=RPq1lpvMlWc
Како тоа 18%?Епа боље од персонален данок 18%![]()
Нема посебна стапка но мислам дека оваа ја користат, ако грешам убаво би било да бидам исправен.Како тоа 18%?
Нели откако дојде Нина го спуштија персоналецот на 10%?
Итно денес и утре без провизија.1.3 btc на продажба до 02.08
Нема решение дагот е зголемен, само 8гб карти.Здраво мала помош на simple mining копам етх со 4гб на 1 риг ми кажува дека даг фајл е помал другите ригови работат без проблем
Си игра ли некој со ова?
Pi Network
Ме зачлени другар и еднаш дневно го кликам на телефон, засега не се на берза, на телефонов не гледам дека прави воопшто нешто (исто работи како и претходно, не кочи, не троши батерија повеќе). П.С ако сакате да се зачлените може да ви пуштам и реферал![]()
Продај ги, доцнат за на берза, таман се за пирамида.И јас го имам веќе 4 месеци али до сега не се на берза
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Продај ги, доцнат за на берза, таман се за пирамида.
Како би ги продал?И јас го имам веќе 4 месеци али до сега не се на берза
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден