New secret-spilling flaw affects almost every Intel chip since 2011 – TechCrunchАко ти треба стабилност купи си Intel процесор !
Интел е мртов од кога рајзен 2 излезе на маркет.И јас би земал Intel, ама на Cinebench губат баајги. Како и да е само за рендер ми треба... буквално ништо друго.
А што стана со Threadripper, ќе има 3та генерација?
Земај 3900x и Aorus Elite од нексио, ОДЛИЧНИ им се цените дури и на старт од залиха.И јас би земал Intel, ама на Cinebench губат баајги. Како и да е само за рендер ми треба... буквално ништо друго.
А што стана со Threadripper, ќе има 3та генерација?
Србија до Токија, Македонија до Индија!
MSI.. tomahawk...
Абе ова е албум за сликички... дајте нешто по нормално... без гејминг и лед....
На сон9400f destroyer
Не е на сон, вистина е.На сон
Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk
a ima kaj nas od ovie nekade da se kupi osven gskill i hyperx? jas bi odel so trident zПрашање:
Дали менва фирмата на RAM стикојте ако се иста фреквенција со ист тајминг во Ryzen конфигурација?
Неколку стикој имам на ум неможам да се одлучам
Corsair Vengance pro RGB
ADATA XPG Spectrix D41
G.Skill Trident Z (малце скап е ама ако вреди ке го земам)
HyperX Predator
Сите стикој се 3200Mhz CL16
a ima kaj nas od ovie nekade da se kupi osven gskill i hyperx? jas bi odel so trident z
Не кај нас ама има на AliExpressa ima kaj nas od ovie nekade da se kupi osven gskill i hyperx? jas bi odel so trident z
ako si so asus ploca, jas bi gi zel ovie US $79.99 |Gloway Type B series DDR4 8gb*2 16gb 3000mhz 3200mhz RGB RAM for gaming desktop dimm with high performance memoria ram-in RAMs from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba GroupНе кај нас ама има на AliExpress
Не сум,а шо менва дека е ASUS?
Не кај нас ама има на AliExpress
Не мие за парите колку шо мие за компатабилност оти гледав по форуми дека HyperXот имал проблеми со компатабилност и нема Samsung чип туку Hynix ако прај то некоја разликаЈа RAM не би зимал од Алиекспрес.
G.Skill ги имаш во Нексио, HyperX ги имаш во Сет и Анхоч. Плус, ќе имаш гаранција. Па во случај ако те зеза нешто, ќе си ги вратиш и то је то. За да немаш пак нервози...
HyperX 3200mhz CL16 - На залиха ја има во Сет, во Анхоч ја нема. Разликата во цена од Али не е преголема.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден