![]()
Шо значи ова, стигната е во Македонија? Од Ugreen ме замолуваат да напраам Cancel на Dispute-от што го отворив.
Да стигната е во мк и пратена е во локалната пошта.![]()
Шо значи ова, стигната е во Македонија? Од Ugreen ме замолуваат да напраам Cancel на Dispute-от што го отворив.
До кога ти е рокот за диспјут? Прво земи ја робата во раце па канцел... Не се летај![]()
Не направив cancel, и пишав на таа чим е тука ќе стигне за некој ден ќе направам cancel тогаш.До кога ти е рокот за диспјут? Прво земи ја робата во раце па канцел... Не се летај![]()
Друже слободно направи cancel. Пратката ти е стигната во Македонија и испратена кон твојата адреса, сега се зависи од твојот поштар колку му се шета на снеготНе направив cancel, и пишав на таа чим е тука ќе стигне за некој ден ќе направам cancel тогаш.
До кога ти е рокот за диспјут? Прво земи ја робата во раце па канцел... Не се летај![]()
Тој концепт не ми е јасен. Што да направи продавачот од Ugreen ако сега на пример нашата пошта ја затури пратката или не ја испорача во предвидениот рок? Тоа е надвор од нивна контрола, а не можат ни да влијаат на било каков начин.
Дечки, денес подигнав пратка нарачана на 15.11.2017! Ако добро пресметав, тоа се 104 дена од плаќање до испорака! (не знам колку е рекорд, ама еве предизвик да пише некој кој чекал повеќе)
На два пати ми го продолжуваа рокот и се колнеа во се живо дека ќе дојде пратката. Им пишав дека кога ќе истече второто продолжување - трето ќе нема. Ја земав пратката на 21 саат пред истекување на рокот
Сега уште да проверам дали се функционира..![]()
Дечки, денес подигнав пратка нарачана на 15.11.2017! Ако добро пресметав, тоа се 104 дена од плаќање до испорака! (не знам колку е рекорд, ама еве предизвик да пише некој кој чекал повеќе)
На два пати ми го продолжуваа рокот и се колнеа во се живо дека ќе дојде пратката. Им пишав дека кога ќе истече второто продолжување - трето ќе нема. Ја земав пратката на 21 саат пред истекување на рокот
Сега уште да проверам дали се функционира..![]()
Да, сега е ок, ама те имам приметено и порано со вакви “Ерол“Ја дека логиран изгледа па ми ги покажуваше, мислам дека сега е во ред.![]()
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден