Или дека можеби ти си крајно досаден и 90% од времето го вртиш муабетот на друга страна или популарно наречено „спин ни даш“?Хаха ---- дека на @psyside му се толку јаки аргументите што тече низ ногавици.
Погледнете го атачментот 55209
Или дека можеби ти си крајно досаден и 90% од времето го вртиш муабетот на друга страна или популарно наречено „спин ни даш“?Хаха ---- дека на @psyside му се толку јаки аргументите што тече низ ногавици.
Погледнете го атачментот 55209
На прво и второ место во моментот се Xiaomi Mi 6 (според сликите, видеа објавени моментално) и iPhone 7 PLJUS.400 Евра телефон има подобра камера од 800 евра телефон. Само мене ми се гледа така или ?
На прво и второ место во моментот се Xiaomi Mi 6 (според сликите, видеа објавени моментално) и iPhone 7 PLJUS.
Боите на G6 се катастрофаh:
Тоа е исто како да земеме да споредуваме шкода со мерцедес,сликите на ајфон не се такви и неможе да се такви,значи ова не го кажувам на памет него го кажувам од лично искуство.
А рекламава на косиве очи им е бедна и ужасна,едноставно ја имаат извреѓано за сите пари камерата на ајфон 7+.
Потполно се согласувам за портрет модот на 7+дека заматува непотребни работи.Се согласувам, спроед едно видео во кое уствари нема споредбени фотографии со кроп, можеме да заклучиме дека iPhone 7 има најдобра камера.
Сликите кои се заматени се од портрет мод, (ако не се лажам) кој е тотално промашување од време на време кога се работи за заматување на објекти кои не треба да бидат заматени.
Се согласувам, спроед едно видео во кое уствари нема споредбени фотографии со кроп, можеме да заклучиме дека iPhone 7 има најдобра камера.
Сликите кои се заматени се од портрет мод, (ако не се лажам) кој е тотално промашување од време на време кога се работи за заматување на објекти кои не треба да бидат заматени.
Потполно се согласувам за портрет модот на 7+дека заматува непотребни работи.
Дали мислите дека галакси с8 има подобра камера од 7+?
Samsung Galaxy S7 SM-G930F
Gold Platinum
Врска нема тоа со камерата дека портрет модот заматува непотребни работи, од ДЕН 1 го имам 7 Плус-от и имам над 70GB зафатена меморија од фотографии и никогаш нема заматено потребни објекти.Мислиме.
S8 е неспоредливо подобар во low light, не реалните бои се само кога го гледаш дисплејот во adaptive mode, не во sRGB, не на друг екран.
Портрет нема, има селектив фокус а недај боже да дојдеш блиску до објектот кога сликаш, тогаш имаш неверојатно боке.
И да темава е Mi6. Заеби....
Го гледав видеото преска, лолнав на тој дел"apple will probably invent this technology in the future for one of their next iphones"
loool!
View: https://youtu.be/GRmY-4HKVIk
Испратено од SM-G928F преку IT.mk форум апликација
Луѓево шо си ги сфаќаат лично шегиве не сфаќаат колку е смешно шо цел разумен свет гледа како епл спинува постоечки технологии во своите маркетинг промоции као да откриле топла вода.
A што има тука смешно?Луѓево шо си ги сфаќаат лично шегиве не сфаќаат колку е смешно шо цел разумен свет гледа како епл спинува постоечки технологии во своите маркетинг промоции као да откриле топла вода.
неможам да го глеам видеово во моментов, за што вика дека епл ќе измислеле таква технологија?"apple will probably invent this technology in the future for one of their next iphones"
loool!
View: https://youtu.be/GRmY-4HKVIk
Испратено од SM-G928F преку IT.mk форум апликација
За "wireless charging"неможам да го глеам видеово во моментов, за што вика дека епл ќе измислеле таква технологија?

Аееееееееееее... Дал да плачам ил да пеам, твојот поглед не кажува лалала боже сачувај е изјавата. Тој у камена доба ко да живее.За "wireless charging"![]()
Прво совет, не коментирај на нешто шо не си го видел.Аееееееееееее... Дал да плачам ил да пеам, твојот поглед не кажува лалала боже сачувај е изјавата. Тој у камена доба ко да живее.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Таман мислев само тајлеров да го цитирам, бидејќи псајсајд веќе одамна се има докажано дека прати кој на кому става лајкови, ко кец на десетка после неколку саати и псајсајдов пак пишал дека прати лајкови, а и статистики гледам вади.а и овие два-тројца што те лајкуваат што ли си мислат...веројатно хејтот кон епл им е голем, па не те читаат него инстинктивно лајк лајк лајк.
Треба да си се проверите двајцата интерно за внатрешни немири.ради некоја непозната причина има сооднос од едно 2 лајка по пост на крале, шу праиме сеа?
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден