Ace Lud
Баниран/a
И кај мене на РН2 н ги сака фонтовите а не сум на глобалТи си на Глобал? Хмм...
![]()
Sent from my MI 5
има се како што кажуваш само не ми ги покашува и во settings нема да сменам фонт.Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
И кај мене на РН2 н ги сака фонтовите а не сум на глобалТи си на Глобал? Хмм...
![]()
Sent from my MI 5
има се како што кажуваш само не ми ги покашува и во settings нема да сменам фонт.Na xiaomi.eu?И кај мене на РН2 н ги сака фонтовите а не сум на глобалима се како што кажуваш само не ми ги покашува и во settings нема да сменам фонт.
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Mislam daNa xiaomi.eu?
Sent from my MI 5
Јок, ти пишува Глобал на него..Mislam da
![]()
a eve sto mi dava vo settings
![]()
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Јок, ти пишува Глобал на него..
Незнам за РН 2, но пробај ко што пишав во Themes на двете места. И дали имате таму Customize опција во менито исто види.
Sent from my MI 5
Quick ball има опција за да се појави на лок скринот. Со него имаш можност за 5 шорткати.15. нема опција за поставување шорткати на лок скрин.
да, го видов истото, ама не е тоа тоа - ако си само за Lockscreen шорткати ми требаат. нешто како на сликава:Quick ball има опција за да се појави на лок скринот. Со него имаш можност за 5 шорткати.
Инфо за увозот кај Мејкер, кога, како, каде, нешто има или сеуште статус кво!?
Како оди сервисирање на Шаоми телефони при дефект? Конкретно кршење дисплеј, замена на батерија, копче и слично?
Кој е сервисер кај нас и од прилика колку коштаат тие промени?
Бaткa телефoните ги дaвaш сo стaбилен месечен билд нa рoмoт?Тоа се менува и додава со некоја тема, протарашкај која има Lock Screen Shortcuts
Sent from my MI 5
Зависи кој модел во која фаза му е софтверот. Некогаш неделен е подобар, а некогаш стабилен. Дури и ЕУ се става кај некои.Бaткa телефoните ги дaвaш сo стaбилен месечен билд нa рoмoт?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Малку оф, али морав да пишам...Рекламата на СЕТ за св.Валентин е епик.
Розев КСАОМИ за неа, сив не него. КСАОМИ![]()
Не зачудува.Рекламата на СЕТ за св.Валентин е епик.
Розев КСАОМИ за неа, сив не него. КСАОМИ![]()
Уауе. Шаоми.Малку оф, али морав да пишам...
Еднаш ме праша еден човек, што телефони биле тие Хаваи...
Хаваи да, место Хуавеи.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не очекувај ваква опција на ниеден телефон што вози сток фирмвер/ром(без разлика дали е Xiaomi или e Samsung)можда е малку глупаво прашањево, но, дали знае некој дали е планирано во некој нареден release дали ќе постои опција за промена на резолуцијата? пример од FHD во HD и обратно?
Можеш,Дали преку Updater можам да направам downgrade од MIUI EU 8.1.3.0, на 8.1.2.0 (Mi 4c), без да се ресетира цел телефон?
Едит: Причина за даунгрејд е тоа што не работи проксимити сензорот, па треба да откријам дали е до софтверот или до хардверот.
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден