Користиш Шаоми уреди ?Одлична копија на ајфон. Баш како што треба да изгледа и функционира еден Андроид телефон. Секоја чест за Шаоми ја сфатија формулата за салам телефон и буквално растурија со фантастични производи.
Не е на пола туку 130 евра е разликата.а во шо не можат да се носат со с7? И цената ќе биде скоро пола од с7, за исти или подобри компоненти.
- Има полош процесор С7 Едге. Snapdragon 821 донесува помала потрошувачка на батерија и подобри перформанси на целиот систем. Башка што процесорот е клокан на повисок такт, ке се осети разлика при мултитаскинг или игри. Доказ: http://wccftech.com/snapdragon-821-vs-snapdragon-820/Не е на пола туку 130 евра е разликата.
Не може да се носи во ОС-от. Тачвиз е многу пофлуиден и помазен, на с7 отколку миуи на ми5. Подобар дисплеј, подобар иако сличен дизајн, попремиум филинг има стаклото на с7, подобра камера иако и на ми 5 е солидна.
Многу подобро хоум копче, поголемо е поубав е фидбекот.
Доста подобар процесор, 1гб повеќе рам.
Се на се с7 не е sidegrade, туку е баш апгрејд од Mi5.
Јас како корисник на 3 Шаоми уреда по ред, имам чепкано и с7/еџ и овој заклучок го имам донесено. Си вреди с7 за сите пари, додека и ми5 не е дека е лош, за парите добар си е, но не дека е подобар а поефтин.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
До пред редми 3 шаоми исто ко да не постоеше.Користиш Шаоми уреди ?
Растураат само во цената, но во никој случај не се рамо до рамо со другите флешипи како С7/С7 еџ.
Сфатија дека нема леб од 2-3 модела, и вадат на 2-3 месеци нови модели.
Шаоми за кое што збориш умре пред едно 2 години.
Сега се Штанциоми.
Их бре, па испадна дека нашиве телефони се нокии за самсунгНе е на пола туку 130 евра е разликата.
Не може да се носи во ОС-от. Тачвиз е многу пофлуиден и помазен, на с7 отколку миуи на ми5. Подобар дисплеј, подобар иако сличен дизајн, попремиум филинг има стаклото на с7, подобра камера иако и на ми 5 е солидна.
Многу подобро хоум копче, поголемо е поубав е фидбекот.
Доста подобар процесор, 1гб повеќе рам.
Се на се с7 не е sidegrade, туку е баш апгрејд од Mi5.
Јас како корисник на 3 Шаоми уреда по ред, имам чепкано и с7/еџ и овој заклучок го имам донесено. Си вреди с7 за сите пари, додека и ми5 не е дека е лош, за парите добар си е, но не дека е подобар а поефтин.
1. правиме муабет за новиот Mi5S, не за стариот модел.Баталете што зборам, јас немам Ми5, појма немам како работи.
Сигурно Ми 5 е 3 класи над с7 еџ, 2 класи над 6С, и класа и три-четвртини над 7ка....
Секој со свои убедувања вистинити/лажни.
Сега проверив и да... имам. Симната на 27.08.2016. Некое објаснување што прават кинезите?И мене ми стигна, а всушност во downloads имаш browser.apk симната на 16.09.2016 се инсталирала нова верзија на browser-от (иако датата на фајлот е од 7ми месец)
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден