Користиш Шаоми уреди ?Одлична копија на ајфон. Баш како што треба да изгледа и функционира еден Андроид телефон. Секоја чест за Шаоми ја сфатија формулата за салам телефон и буквално растурија со фантастични производи.
Не е на пола туку 130 евра е разликата.а во шо не можат да се носат со с7? И цената ќе биде скоро пола од с7, за исти или подобри компоненти.
- Има полош процесор С7 Едге. Snapdragon 821 донесува помала потрошувачка на батерија и подобри перформанси на целиот систем. Башка што процесорот е клокан на повисок такт, ке се осети разлика при мултитаскинг или игри. Доказ: http://wccftech.com/snapdragon-821-vs-snapdragon-820/Не е на пола туку 130 евра е разликата.
Не може да се носи во ОС-от. Тачвиз е многу пофлуиден и помазен, на с7 отколку миуи на ми5. Подобар дисплеј, подобар иако сличен дизајн, попремиум филинг има стаклото на с7, подобра камера иако и на ми 5 е солидна.
Многу подобро хоум копче, поголемо е поубав е фидбекот.
Доста подобар процесор, 1гб повеќе рам.
Се на се с7 не е sidegrade, туку е баш апгрејд од Mi5.
Јас како корисник на 3 Шаоми уреда по ред, имам чепкано и с7/еџ и овој заклучок го имам донесено. Си вреди с7 за сите пари, додека и ми5 не е дека е лош, за парите добар си е, но не дека е подобар а поефтин.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
До пред редми 3 шаоми исто ко да не постоеше.Користиш Шаоми уреди ?
Растураат само во цената, но во никој случај не се рамо до рамо со другите флешипи како С7/С7 еџ.
Сфатија дека нема леб од 2-3 модела, и вадат на 2-3 месеци нови модели.
Шаоми за кое што збориш умре пред едно 2 години.
Сега се Штанциоми.
Их бре, па испадна дека нашиве телефони се нокии за самсунгНе е на пола туку 130 евра е разликата.
Не може да се носи во ОС-от. Тачвиз е многу пофлуиден и помазен, на с7 отколку миуи на ми5. Подобар дисплеј, подобар иако сличен дизајн, попремиум филинг има стаклото на с7, подобра камера иако и на ми 5 е солидна.
Многу подобро хоум копче, поголемо е поубав е фидбекот.
Доста подобар процесор, 1гб повеќе рам.
Се на се с7 не е sidegrade, туку е баш апгрејд од Mi5.
Јас како корисник на 3 Шаоми уреда по ред, имам чепкано и с7/еџ и овој заклучок го имам донесено. Си вреди с7 за сите пари, додека и ми5 не е дека е лош, за парите добар си е, но не дека е подобар а поефтин.
1. правиме муабет за новиот Mi5S, не за стариот модел.Баталете што зборам, јас немам Ми5, појма немам како работи.
Сигурно Ми 5 е 3 класи над с7 еџ, 2 класи над 6С, и класа и три-четвртини над 7ка....
Секој со свои убедувања вистинити/лажни.
Сега проверив и да... имам. Симната на 27.08.2016. Некое објаснување што прават кинезите?И мене ми стигна, а всушност во downloads имаш browser.apk симната на 16.09.2016 се инсталирала нова верзија на browser-от (иако датата на фајлот е од 7ми месец)
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден