Па не губиш ништо освен на батерија може нешто да се изгуби перформанси тука негде е ама пак прочитај си на xda како се корисниците задоволниОва ме интересираше
Google's Android 4.4.2 KitKat: Default goodies for all devices such as improved speed and performance, and optimisation on the user interface.
Improved Power Manager: New version of STAMINA mode and additional power management tool to set the syncing of background data of apps in intervals rather than simultaneously.
Изгледа ќе направам надоградба сепак, не дека ќе смени многу ама да пробам да видам шо е како е.
Еве да конкретизираме, што поточно им недостасува на последниве модели? На пример за Z2 еве да го земеме, зошто Z3 не е дојден.Sony и најдобар смартфон, не идат во иста реченица.
Ја имам Типо и имам еден проблем со слушалките. Се беше ок кога синоќа ги ставив слушалките и тонот излегуваше од телефонот. Пробав и со др слушалки.. исто. Имам телефон на кој му е зафркнат џекот кај него не ништо не бива ни радио ништо значи слушалки за него се мртви, а на овој можам и радио да слушам и се ок само уште тонот да излегуваше од слушалките.
Овде ова цело време ми свети зелено, а ја мислам дека зелено треба да свети само кога ќе ги приклучам слушалките... Дали е проблемот хардверски или софтверски??
со чист алкохол или може и обична ракија?Пробај исчисти го влезот кај што влагаат слушалките со алкохол.
со чист алкохол или може и обична ракија?![]()
ништо работа... си остана тоа на сликата што ја поставив да си свети а слушалките кога ги ставам не работат ...h: Што знам, со ракија ако немаш алкохол.
Пробај исчисти го влезот кај што влагаат слушалките со алкохол.
Незнам што е стварно. Ај пробај рестартирај го телефонот со вклучени слушалки.Напраив Clear Data на Live Ware manager и потоа ја укл пак и ми вика Headset Connected на не ставени слушалки...![]()
Е така проработа слушалките но извади ги слушалките и пушти музика ништо.. сеа па од телл ... Плус имам некое New System Update. ми се појави ова од кога се конектирав на нет...Незнам што е стварно. Ај пробај рестартирај го телефонот со вклучени слушалки.
Probaj so drug headset da ne slucajno se osteteni, znae cekceto da se zakineЕ така проработа слушалките но извади ги слушалките и пушти музика ништо.. сеа па од телл ... Плус имам некое New System Update. ми се појави ова од кога се конектирав на нет...
Сите flagship модели (од сите κомпании) се лоши iPhone, Z2, S5, G3...
Сеκаде има епсκи пρопусти!
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден