TATA_MATA
poweruser
- 25 март 2013
- 2.150
- 3.023
Како можеш да бидеш неблагодарен?Не гледам сител, односно воопшто било која Македонска програма, и не сум член во партија.
Изгледа те мразат цариниците, многу порачки правиш, работа им отвораш, те имаат научено.
Фала богу мене ништо досега ми немаат натпишано, оти се во Скопје се царини а кај нас впошта таа тетката, поплаки не прима, робот била, само дава ливчиња да си уплатиш и ти дава стоката.
Кај нас сила има, ама кај вас барем има кај да бараш и правина.
ПС: Youtube на нов телевизор од скоро време, и повеќе ми се бендисува програмата.
@kjosmofon ти пиша за тебе да ти помогне, макар и да е грешен одговорот (а не е) треба да го цениш тоа, а не да го напаѓаш!
Им има помогнато и на многу други, и не згреши со одговорот што ти го даде, затоа што со нашава пошта не се знае, јас си платив по закон ама има други кои платиле по поинаква тарифа. Со негови 26 нарачки на тебе останува дали ќе прашаш паталец или гаталец.
И кој му ќарот да те лаже? Од него не нарачуваш сигурно. Така да цени го одговорот што ти го даваат, ако воопшто сакаш некој да ти помогне во иднина