со здрајве да си ги користиш и само убави работи,да слушаш на нивЕптен позитивно искуство со DaVoRkNe. Фер дечко. Звучниците ги добив во подобра состојба него од продавница. Уште еднаш голема благодарност.
со здрајве да си ги користиш и само убави работи,да слушаш на нивЕптен позитивно искуство со DaVoRkNe. Фер дечко. Звучниците ги добив во подобра состојба него од продавница. Уште еднаш голема благодарност.
Asus GTX295 уште си ,,фуче“Molec, која графичка?
А кој купувач не е супер?cipiripi - Covekot dojde od kumanovo nakaj skopje po rabota i ja kupi Asus Gtx 560ti na prijatelot moj koja bese na prodazba. Super kupuvac fin decko - covek od zbor.
Е да, и фала до Necromancer, дојде близу до кај мене на работа за да не шетам по Скопјево.Да го пофалам и @ImTheDude од кого земав две плочки рам. Ми ги причува некој ден бидејќи не бев во можност да поминам веднаш, на крај се беше во ред. Малку морав да играм со слотовите 4 х 2GB, ама сега цепаат 8 гиги одлично.
od tebe li zedov 4670 na kajgana forumot pred godina denaДа го пофалам и @ImTheDude од кого земав две плочки рам. Ми ги причува некој ден бидејќи не бев во можност да поминам веднаш, на крај се беше во ред. Малку морав да играм со слотовите 4 х 2GB, ама сега цепаат 8 гиги одлично.
Да. Да не се расипа?od tebe li zedov 4670 na kajgana forumot pred godina dena