сменете наслов на темата. има трговија и со софтвер/дизајн
Fatal1ty, gOJDO - позитивно искуство
купив и некои вифи картици, од незнам кој ник, а и рам пред многу години, некој админ на форум ... не памтам имиња![]()
член кој ми продаде sapphire vapor x 4850, само не ми текнува како се викаше овој член, беше активен во друг форум за хардвер кој пропадна. Од мебиус ја имаше купено...ми даде фер дилерска цена.
Мило ми еееееееее :carefree:
Не ми се јави да ти ја дадам точната маска за плочатапосле подолго време да пишам и јас некој пост
позитивни искуства со купување и продавање имам со следниве ликови од форумот...
dangthe - купена матична M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition тип топ комуникација со момакот уредот си функционира супер и до сега ( многу временски точно момче )
Само што прочитав дека го продал, значи ти ми го “лапна“ мониторот пред нос, а?Добро искуство досега со dangthe..му пишав за мониторот што го продаваше, се слушнавме по телефон и се договоривме да дојдам да го земам..го имаше приклучено мониторот да видам дали функционира како што треба и тоа..многу фин дечко.
фала фала поубав да си купиш, сега ги имам два на биро и уживамСамо што прочитав дека го продал, значи ти ми го “лапна“ мониторот пред нос, а?Како и да е, со здравје да си го служиш
![]()