G4M3R
user
- 26 јуни 2012
- 1.078
- 1.378
Outcast - A New Beginning, само што ја почнав. Вака на прв поглед личи на интересна авантура. Пред една недела ја пуштија, ќе видиме како ќе оди.
Вчера ја почнав, прилично интересна игра, уште графичката да не ми откажуваше и топ ќе е![]()
The Thaumaturge од истиот паблишер зад Фростпанк и This War of Mine, шо автоматски значи словенска тематика/митологија. Еден од првите карактери шо ги сретнуваш во играва е Распутин. Интересен гејмплеј луп, после една сесија ми задржа поприлично внимание. Ако би можел да споредам каков е гејмплејот, би рекол Disco Elysium истражување со Darkest Dungeon систем на борби. По мое, вреди да се осети.
Трагичното е шо едините 3 "нови" игри кои ми се планирани за годинава се порт/remake на стари Sony игри (Ghosts of Tsushima, Persona 3 Reload, MGS Delta).Да не беше Sony, PC гејмингов ќе беше во тешка стагнација изминативе 2-3 години.
Ја имам над 1000 часа во Вичер 3 и сеуште ја играм кога друго ми досади.Иначе чисто да искоментирам на темава, после 4 playthroughs (пиратски и непиратски) во последниве 8 години мислам дека доста и е на играва.
Погледнете го атачментот 136798
Ако ги соберам и пиратските саати, од прилика тука негде сме.Ја имам над 1000 часа во Вичер 3 и сеуште ја играм кога друго ми досади.
Нема доста на ремек-дело се враќаш постојано.![]()
Ремек дела се да, али време е Артур и Џералдо да се пензионираат од мојот репортоар.Треба ли повеќе муабет ремек дела![]()
А замисли го искуството да ја играш на 120FPS/hz со ултра и high детали се е флуидно нема кочењеRDR2 ја завршив, кое возење е играва од почеток до крај, поготово на ултра све, 60 фпс у просек али доволно за да уживаш. Сега ја истражувам мапата нова, но некако нема нешто што да се прави, иако делува многу јако тој западен свет.
Здравје ќе ја почнам и кецот со емулатор видов дека може да се игра на ПЦ.
Ја пробав пред некое време на Yuzu, океј ја тера али не ме завлечи да ја играм ко 2ката.Здравје ќе ја почнам и кецот со емулатор видов дека може да се игра на ПЦ.
Шо е поентата на висок фрејмрејт во sightseeing игра со auto-aim механика?А замисли го искуството да ја играш на 120FPS/hz со ултра и high детали
Поентата ми е дека еднаш кога ќе се префрлиш на 144хз многу е пофлуидно се и чуството е друго, ако си играл на 60фпс претходноЈа пробав пред некое време на Yuzu, океј ја тера али не ме завлечи да ја играм ко 2ката.
Физиката е супер за времето и графиката е ок, али ко си отепал толку саати во поновата некако тешко ти е сето да го истрпиш.. ем со рачка.
Шо е поентата на висок фрејмрејт во sightseeing игра со auto-aim механика?
Пофлуидно ќе ги отвара фиоките Артуро?многу е пофлуидно се и чуството е друго
Поентата ми е дека еднаш кога ќе се префрлиш на 144хз многу е пофлуидно се и чуството е друго, ако си играл на 60фпс претходно![]()
За далечен плач препорачувам 2,3 и 4. Секако да ја пробаш крвави змеј.Дали некој има играно Far Cry и која верзија ја препорачувате?
+1 за 3 и 5, 4-ката ми е глупа бидејки повеќе време се симнува и инсталира одколку што има actual gameplay... некако 30GB игра а за 15минути се превртува ми нема смисла..FarCry 3 и 5 би ги препорачал.
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден