Лоша фромсофт копија.Remnant 2 co-op со другарче. Не е заебанција играва
Само што ја кракнале - може да се пробаRemnant 2 co-op со другарче. Не е заебанција играва
Здраво дечки.
Дали некој знае како можам да ја играм Red Alert 2 на компјутер со Windows 11 ?
Тууу баш ја инсталирав неделава. Ако ја инсталираш повели на партијаЗдраво дечки.
Дали некој знае како можам да ја играм Red Alert 2 на компјутер со Windows 11 ?
Има решение на тоа, имено Никола што го објави и најдобриот начин да ја играш зошто доаѓа со додатни датотеки што овозможуваат графичките библиотеки да се заковат со новите апликативни функции за поновиот оператинивниот систем што но постел при развивање на оваа игра, со други зборови е игра направена за оперативен систем стар 25год.Јас ја „средив“ до некаде и ја уплоадирав на Мега, за да си ја играм понекогаш.
Едина маана е што ако направиш алт таб, нема назад.
Ако сакаш линк, пиши ПП, ќе ти пратам.
Ја инсталиав, барав по нет и симнав некој dll но пак не сакаше.Тууу баш ја инсталирав неделава. Ако ја инсталираш повели на партија
Има решение на тоа, имено Никола што го објави и најдобриот начин да ја играш зошто доаѓа со додатни датотеки што овозможуваат графичките библиотеки да се заковат со новите апликативни функции за поновиот оператинивниот систем што но постел при развивање на оваа игра, со други зборови е игра направена за оперативен систем стар 25год.
Имено датотеките што се потребни се викаат: „ts-ddraw.dll“ „cnc-ddraw.dll“ и уште една ама таа е за кинеските/јапонските оперативни системи па не ти менува многу таа. И со тоа се решава проблемот ако го „скриеш/минимизираш“ прозорецот додека си во апликацијата на играта. Сега ако не сакаш да го инсталираш клиентот за играње со други играчи, можеш само тие библиотеки да ги земеш од „github“ и да ги ставиш во директоријата на играта и самата игра ќе ги земе со приоритет при уклучување.
Така не се симиња по еден ДЛЛ - може да налеташ на малициозен софтвер.Ја инсталиав, барав по нет и симнав некој dll но пак не сакаше.
Од каде ја симна и кој dll користеше да ја оправиш ?
Поточно, си чувам еден постар Sony Vaio лаптоп со Windows 7 и 4gb DDR2 рам, и на него си имам мапи кој ги имам креирано одамна (едит, само што пресметав, тоа одамна е пред 20 годиниТака не се симиња по еден ДЛЛ - може да налеташ на малициозен софтвер.
Обично сите игри што зависат од ДЛЛиња им треба Visual-C-Runtimes-All-in-One или Д3Д да имаш инсталирано ама тие доаѓаат од познати сигурни извори .
Ова онлајн што ти го препорачав не го бива а ? Сакаш таа оргинал што си ја играл 2000ти години ?
Sniper Elite 5, The Witcher 3 Wild Hunt, RDR2, CS2, Need for Speed Heat, Call of Duty WW2, од франшизата на Assasin's Creed ги имам до Rogue играно и добри сеДечки, пишете која игра ја играте бе мајка му стара, не може да ги знаеме сите игри и да знаеме која е.
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден