Како например? Се работи за iPhone 13 Pro, кој таму нов да се набави е околу 800-850 долари додека кај нас цените се околу 1120 евра.Можно е да има некои проблеми.
Како например? Се работи за iPhone 13 Pro, кој таму нов да се набави е околу 800-850 долари додека кај нас цените се околу 1120 евра.Можно е да има некои проблеми.
Како например? Се работи за iPhone 13 Pro, кој таму нов да се набави е околу 800-850 долари додека кај нас цените се околу 1120 евра.
14 Pro на промоција ќе биде 1к. 13ката сега у америка ги сечат цените веќе во исчекување на новите затоа и се движат по 850(претходно 999), не сум баш упатен со даноциве ама лично ќе ми го носат (се враќаат у мк у септември), јас пари нив у кеш ќе им дадам.Знаеш дека во таа цена не е пресметан данок така ? Со данок ќе ти испадне 1к. А и плус најлош момент за купување на 13, за помалку од две недели излегува iphone 14, за таа цена ќе имаш 14 pro.
Благодарам, како што знам на сите симови работаат.Колеги со постари модели немале проблем, не верувам дека ќе имаш проблем .... освен ако не е заклучен.
Долар=евро во моментов. А да си почекаш ако има можност да го земеш новиот?
Погледнете го атачментот 116082
Кај даваш 850, додај уште 150 за нов модел ако успеат да го земат додека си дојдат.
Скриншотот е преземен од ајпон гуруто @Oktar
Zdravo na site.
Me interesira mislenje od Vas.
Ima dobra ponuda od mobilarava vo Skopje, pisuva neaktivirani,novi iphone 13 pro kakov i sakam da zemam denovive. Ne mi se ceka 14ka... Strav mi e dali moze da bidat zakljuceni na Telekom? A vo oglasot si pisuva raboti na site mrezi. Baska pisuva deka mobilarava sorabotuva so Telekom.
Mislenja?
A moze da bide zakljucen na Telekom mreza samo? Dali posle ako e, bi go otkljucile vo Telekom?Не е добра понудата, затоа што за 9 дена излегува 14. Не ти викам да земеш 14, туку дека ќе падне цената на 13 pro, освен ако не е нож до коска дојдено да мора итно да се земе 13 pro деновиве по иста цена како пред 1 година.
znaci jas nikako nemozam da znam dali raboti na site mrezi dodeka ne stavam karticka vnatre... a cim go otvoram od kutijata moram da go zemam... na kraj ispagja samo da veruvam na mobilarata? pa za 1000den plus vo mobeliks nov kje si zeam isto... neznam sto da pravam, nemozam da se odlucam.Телеком нема да отклучи уред додека не му помине договорот.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1000е беше пред повеќе од 6 месеци. Почекај уште 9 дена убаво те советува членот -зошто цените може да паднат. Или побарај попуст за 13-ката - инаку не е лош воопшто телефонот.znaci jas nikako nemozam da znam dali raboti na site mrezi dodeka ne stavam karticka vnatre... a cim go otvoram od kutijata moram da go zemam... na kraj ispagja samo da veruvam na mobilarata? pa za 1000den plus vo mobeliks nov kje si zeam isto... neznam sto da pravam, nemozam da se odlucam.
Во ред, се извинувам за тастатурата1000е беше пред повеќе од 6 месеци. Почекај уште 9 дена убаво те советува членот -зошто цените може да паднат. Или побарај попуст за 13-ката - инаку не е лош воопшто телефонот.
Те молам пишувај кирилица според правилата на форумот.
Твоја одлука.Во ред, се извинувам за тастатурата
Па и ја мислев 1000ка кеш да му дадам, а искрено уште 9 дена, не ми се чека
Zdravo na site.
Ima dobra ponuda od mobilarava vo Skopje, pisuva neaktivirani,novi iphone 13 pro kakov i sakam da zemam denovive. Ne mi se ceka 14ka... Strav mi e dali moze da bidat zakljuceni na Telekom? A vo oglasot si pisuva raboti na site mrezi. Baska pisuva deka mobilarava sorabotuva so Telekom.
Mislenja?
iPhone-ите од Телеком не се заклучени. Последно земав iPhone 12 и од прв ден си работи на А1 мрежа.
Ќе зимаш 14?
Немаше да преминеш... да бидеме реални.... може ќе преминев...
Дали Верстапен ќе освои титула...мислам не прашувај очигледни работи
Инаку, искрено ми прекурчија со односот кон телефоните, одамна не се тоа што беа. Ама за моите потреби, Самсунг и Xiaomi се сеуште бетер и не гледам дека имам некој избор. Да го испеглаа Z Fold (возможно) и да го средеа андроид (невозможно) може ќе преминев...
Ако веќе земам нов телефон (и давам над 1.000 евра), едноставно према 12-ка не верувам дека ќе добијат поврат на инвестицијата. Реално и овој имаше глупости према Xs Max кои не ги осетив и беше полу џабе патот.Во овој период на развивањата нема никаква логика да се преминува на Андроид кога Ајфонот доби големи камери и супер батерија и чипови. Поготово ако претходно си имал ајфон.
Андроид строго ако некоја конкретна потреба или workflow налага да се користи. Иначе 13ка и решен проблем.
Ако веќе земам нов телефон (и давам над 1.000 евра), едноставно према 12-ка не верувам дека ќе добијат поврат на инвестицијата. Реално и овој имаше глупости према Xs Max кои не ги осетив и беше полу џабе патот.
Кога веќе сакам да менувам на две години, Епл со новиот модел на апгрејди ми ја убива цела забава. Пре би да се изглупирам и да пукнам пари на Fold 4 него да им давам илјадници евра за малтене истиот телефон.
Јас лично имам земено многу тел од мобил фон дека скоро сите тел им се телеком вип ( отклучени / заклучени ) значи ако пишал отклучен тогаш е отклучен или го има кодот залепено на тел кутијата .Zdravo na site.
Mislenja?
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден