Немаш казнени поени поради што си на неопределено и договоро кој го правиш важи за 0 месеци.Чек, чек. Ти можеш да плаќаш 6 месеца по 640 денари, и после 6-ти месец да ти текне да откажеш. Немаш казнени пенали за попустот?
ако моделот што си го земал се вика исто како овој „A1 Neo M+“, мислам аутоматски ќе те пребацат. ај ѕирни на мојА1и реално мие криво што не ја фатив оваа понуда од 150GB за иста цена.
Јас сум на А1 Neo L претплата а на апликацијата ми се наведени само 40GB со 200 мој сеф.ако моделот што си го земал се вика исто како овој „A1 Neo M+“, мислам аутоматски ќе те пребацат. ај ѕирни на мојА1
Мобилен или домашен интернет?https://www.speedtest.net/awards/macedonia/2021/?
А1 прилично доста пред Телеком во поглед на мобилниот интернет.
Погледнете го атачментот 108815
Вака било пред 9 месеца барем како шо пишало момче македонско.Дополнителни припејд пакети - А1 Македонија
А1 убаво што направи малку измена во припејд пакетите, кој сега се малку со повеќе интернет, НАЈМНОГУ му е за пофалба пакетот со 10 GB за 299 денари, со 15 GB за 399 денари и најскапиот пакет за 999 денари со 50 GB. Баш сум изненаден,но барем има некои пакети за интернет и за припејд корисниците кога имаат најмногу потреба да си активираат.
Вака било пред 9 месеца барем како шо пишало момче македонско.
А сега? 500че за 5GB. Нарочито откако Лајка понудиа 200че (односно пола цена, 100че ако се порача онлајн) за 5GB.
Пишаа СМС минатата недела дека ќе си играат со 5Г и дека ќе има прекини.Дали вие што сте на Телеком последниов период добивате СМСи за пропуштени повици и доста неуспешни обиди за воспоставување повици? Кога барате или ве бараат последнава недела често знае да јави дека корсникот е недостапен во двете насоки у да стигне СМС после тоа за пропуштен. После одма го бараш истиот и поминува повикот но пак знае истото да го јави. Ова особено денес ми се дешаваше но го заприметив и претходнава недела и на Телеком а и на овие што се шлепаат на нив Телекабел.
Други?
Хм не знам не би рекол, мрежа постојано има не е фрка тоа воопшто ни ја а ни други како што зборев не забележале проблеми со тоа интернет ЛТЕ си фура без проблем. Башка тоа по помали реони одеа.Пишаа СМС минатата недела дека ќе си играат со 5Г и дека ќе има прекини.
Sent from my Телефон using Tapatalk
Истото ова се случува кога го барам колегата...Дали вие што сте на Телеком последниов период добивате СМСи за пропуштени повици и доста неуспешни обиди за воспоставување повици? Кога барате или ве бараат последнава недела често знае да јави дека корсникот е недостапен во двете насоки у да стигне СМС после тоа за пропуштен. После одма го бараш истиот и поминува повикот но пак знае истото да го јави. Ова особено денес ми се дешаваше но го заприметив и претходнава недела и на Телеком а и на овие што се шлепаат на нив Телекабел.
Други?
Ме утепаа денес, преку 10 пропуштени повици и пораки после тоа.Дали вие што сте на Телеком последниов период добивате СМСи за пропуштени повици и доста неуспешни обиди за воспоставување повици? Кога барате или ве бараат последнава недела често знае да јави дека корсникот е недостапен во двете насоки у да стигне СМС после тоа за пропуштен. После одма го бараш истиот и поминува повикот но пак знае истото да го јави. Ова особено денес ми се дешаваше но го заприметив и претходнава недела и на Телеком а и на овие што се шлепаат на нив Телекабел.
Други?
Абе мрежа има, ама изгледа сеха си играат у бекенд во мрежата од мрежи. На пример денес приметив дека на иста базна добивав во моментот кога кон други не можев. Ај нека си поиграат ваљда нема да ги држи многу.Хм не знам не би рекол, мрежа постојано има не е фрка тоа воопшто ни ја а ни други како што зборев не забележале проблеми со тоа интернет ЛТЕ си фура без проблем. Башка тоа по помали реони одеа.
Дали вие што сте на Телеком последниов период добивате СМСи за пропуштени повици и доста неуспешни обиди за воспоставување повици? Кога барате или ве бараат последнава недела често знае да јави дека корсникот е недостапен во двете насоки у да стигне СМС после тоа за пропуштен. После одма го бараш истиот и поминува повикот но пак знае истото да го јави. Ова особено денес ми се дешаваше но го заприметив и претходнава недела и на Телеком а и на овие што се шлепаат на нив Телекабел.
Други?
Нов надоместок од март мислам го применуваат ако направиш промена на тарифаЗнае некој што е ова „Надомест за промена на тарифен модел"? Претходниот месец обновив Комбо Нет и ТВ и истечени телефонски договори од кои едниот премина на нова тарифа а другиот си продолжи на истата, сега на сметкава гледам вкупно 222 денари еднократни надоместоци?
Погледнете го атачментот 113673
Фала, само не разбирам зошто 2 пати ми наплатиле промена на тарифа кога променив само 1 број, од Neo M во Nova S. Плус за овој трошок не бев известен од агентот кога обновував договор.Нов надоместок од март мислам го применуваат ако направиш промена на тарифа
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден