Затоа што се забега со темава, зошто фискални не давале а у, и отиде у офтопик, за жал.Зошто темава е уште во off-topic секција? Тема во која се зборува генерално за хардвер, гаџети и искуства со купување и користење? Теми за влага, бигор и триста други „глупости“ се во on-topic секција. Корисни се - да, само не сфаќам што од темава е off-topic? Иста е како „искуства со X продавница“...
Не е можно да ја ставите негде на соодветно место со наслов од типот „Искуства со Gjirafa50.mk“ и да се појавуват во „Нови мислења“?
Штета што не е US layout.Ова не се пропушта за сите што купија MX3 Master глушец,
спие тестатурава, држи батерија со денови, има 3 профили за 3 различни машини да се користи и има можност и со logitech unifying receiver и чисто со bluetooth да прави конекции, +USB-C
![]()
Тастатура Logitech MX Keys, CZ / SK, црно / графит
Тастатура Logitech MX Keys, CZ / SK, црно / графит nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
4,590 MKD.
Штета што не е US layout.
Де бе, што е толку добра, нели механичка из д шит, сега и ова ли ќе ме натерате да го купувам for science?!?!?Ја ја земав поскапа пред 2 недели, не смета тоа уопште. Боља тастатура не сум користел.
Де бе, што е толку добра, нели механичка из д шит, сега и ова ли ќе ме натерате да го купувам for science?!?!?
Se slagam.Jas imav dve K800, butterfly switches mmmmm....lizgaat prstite, poubavo pisuvas, baska ima shmek toa UK layout. Kupi edna ne se misli
Де бе, што е толку добра, нели механичка из д шит, сега и ова ли ќе ме натерате да го купувам for science?!?!?
Сите се во заговор да ја фалат, да те натераат да ја купиш.Де бе, што е толку добра, нели механичка из д шит, сега и ова ли ќе ме натерате да го купувам for science?!?!?
Не ја купувај, да ти биде криво после ко ќе поскапи.Сите се во заговор да ја фалат, да те натераат да ја купиш.![]()
Малку имам поделени чувства дали да постирам тука, ама ќе ризикувам. Ок, ја разгледав тастатурата, си реков, не ја земам, има NumPad, тотално непотребен и мртов дел од тастатурата. Кога после гледам дека имало иста само без нумпадДе бе, што е толку добра, нели механичка из д шит, сега и ова ли ќе ме натерате да го купувам for science?!?!?
Што модел е твојот ?Малку имам поделени чувства дали да постирам тука, ама ќе ризикувам. Ок, ја разгледав тастатурата, си реков, не ја земам, има NumPad, тотално непотребен и мртов дел од тастатурата. Кога после гледам дека имало иста само без нумпадсега пак од почеток... дали ми треба (одговор, не), па дали науката ми е толку важна за да ја купам и да ја пробам итн итн итн... у меџувремену, отварам на Нексио сајтот, трклам тоа скролот на маусот низ тастатурите и шо ќе видам... кичрон љ2! фак ми сајдвејс! Им пишувам вака и вака стварно ли ја имате, баш оваа баш со кнобчето, попуст имате ли за фини сипатични дечки, ми викаат ок и тоа имаме и чаааааааааак... стварите ескалираа! Long story, short, види фото:
Погледнете го атачментот 112153
#slightlyofftopicbutstillrelatedtothestory
Најголемиот попуст до сега.
Супер изгледа, со мерак да ја куцкаш. Ама и за наука да е, 12К баш и не е малку за тастатура...... у меџувремену, отварам на Нексио сајтот, трклам тоа скролот на маусот низ тастатурите и шо ќе видам... кичрон љ2! фак ми сајдвејс! Им пишувам вака и вака стварно ли ја имате, баш оваа баш со кнобчето, попуст имате ли за фини сипатични дечки, ми викаат ок и тоа имаме и чаааааааааак...
Затоа се интересни со преводиве : Слушалки за игри преку глава.Многу лоши слушалки. Лош звук, лоша изработка, не издржуваат ни 6 месеци.
Освем тоа 4270 денари е набилдана (не знам од каде) цена, дури и во локалните кај нас е околу 3100-3200. Не би рекол дека има голем попуст али згора на тоа, не се залажувајте на Kraken X.
Keychron Q2 со Gatheron Blue и со најбитниот детаљ, knob-чето! Многу е кул тастатурата а воедно и многу е тешка.Што модел е твојот ?
Мн добро личи