Sludge.Factory
Баниран/a
Го меркам и11 одкако излезе. Дали губам многу за тие 300 евра помалце за разлика од 11 про? Јас мислам повеќе од доволен е моделов. Истата камера, истиот софтвер, подобра батерија. Или да одам со иХс иако е постар?
Го меркам и11 одкако излезе. Дали губам многу за тие 300 евра помалце за разлика од 11 про? Јас мислам повеќе од доволен е моделов. Истата камера, истиот софтвер, подобра батерија. Или да одам со иХс иако е постар?

Верувам дека сите што сакаат да купат чекаат да се стабилизира цената.Никој а? Почнаа да се опаметуваат луѓево.
Верувам дека сите што сакаат да купат чекаат да се стабилизира цената.
Цената во ај стајл ќе биде колку што сега е во мобилариве со таа разлика кога ќе го има по легалните места, нелегалниве со кеш на рака ќе ги спуштат цените.ima i ko mene so cekaat, ja cekam istyle neptun i telekom drugo sve gola voda.
dame dupi mene nekoj raboti face time ne raboti internacionalna na balkanov samo au u gluposti, vaka poveke 200 evra neka se ama raat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема потреба за толкав хејт према луѓето што ги купуваат, хејтај ја компанијата ако ти се хејта. А луѓето чим имаат да дадат 1000+ евра сигурно од глупоча не им се заработени парите.Никој а? Почнаа да се опаметуваат луѓево.
Далеку од подобра батерија... Ова од искуство.Го меркам и11 одкако излезе. Дали губам многу за тие 300 евра помалце за разлика од 11 про? Јас мислам повеќе од доволен е моделов. Истата камера, истиот софтвер, подобра батерија. Или да одам со иХс иако е постар?
ima i ko mene so cekaat, ja cekam istyle neptun i telekom drugo sve gola voda.
dame dupi mene nekoj raboti face time ne raboti internacionalna na balkanov samo au u gluposti, vaka poveke 200 evra neka se ama raat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
11 е убедливо најдобра опција, ако можеш да поминеш покрај лцд-то.
Иста главна камера, иста широка, исто рам.....не се исплати разликата у цена.
Остај го фанатиков кој умара за батерија и инфериорни чипсети кои нити ги користел нити читал лонг терм рецензии/гледал видеа.
XS само ради дисплеј. Прв пат во 7--8 задни години иПхоне ја има најдобрата камера, така да вреди да се уложи во 11-ка.
Едит, да бидам јасен вреди да се уложи по цена од некои 45к, над тоа не.
Јави се во iStyle сервисот. Имаат некоја промоција. Другарче прашуваше за iphone 8 plus му рекоа 1200 денари на промотивна цена.]
Уф, солена ценава... Очекував нешто до 1500 денари.
иако е постар модел ИОС-от е премногу мазен многу повеќе од андроид
4670 мислења.. топ графичка..Ајфон 11-кава може само ејпл да го извлечат у продажба, тој телефон не треба да постои има ЛЦД хд дисплеј, еден mi a3 од 150 евра има амолед, не знам како може премиум телефон со цена од 50к+ да биде LCD HD.
Ајфон 11-кава може само ејпл да го извлечат у продажба, тој телефон не треба да постои има ЛЦД хд дисплеј, еден mi a3 од 150 евра има амолед, не знам како може премиум телефон со цена од 50к+ да биде LCD HD.
Ako imashh IOS 13, nemash gajlee teraj ushte. Vikaat mazno biloo, do softverot, programata na telefonot sto se vraduva unatre na memorija.Планирам да земам iPhone XS MAX 512 GB, користам одкако излезе iPhone 6, мислам дека ке се преродам))
Какво мислење имате за XS MAX?
Kako puter ej, ja od note 10 na iphone 5s se prerodivAko imashh IOS 13, nemash gajlee teraj ushte. Vikaat mazno biloo, do softverot, programata na telefonot sto se vraduva unatre na memorija.
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден