Не зезај глеаш Крампонки се - зимскиКај ојш со летни гуми во снегојве?)))))))))))))))))))))
види оваа да не е таква, фри ти е https://store.epicgames.com/p/citizen-sleeper-944858 не ги разбирам ја овиеПогледнете го атачментот 161924
Фајнали :'))
Ако има фанови на roguelike strategy и RPG игри, нека ја ѕирне.
Можеби пиксел арт стилот не е за сите, али мене ми е врв
Не е за сам играта, ние со другари игравме демото лани, изигрававме ЈСП шофери и газевме роботиПогледнете го атачментот 163632
Погледнете го атачментот 163631
Јас мислев Македонски ке збори оваа Ана - она „Мај нејм ис Ана„ ко некоја мисирка ...
Погледнете го атачментот 163630
Ме заклучиле сеа ја клуч ќе барам ова-она ...
Исклучи на десктоп и готово . Неможам клаустрофобичен сум
Ај цд сфаќам, али не гледам со преордер што е проблемот? Инаку имам чувство дека играва ќе испадне едно од најголемите разочарувања во историјата на гејмингГТА 6 ја ликнаа, едно типче нон стоп става видеа на твитер. Се заканува ако не вратат цд диск и ако не укинат преордери дека ќе ја ликне цела.
Ај цд сфаќам, али не гледам со преордер што е проблемот? Инаку имам чувство дека играва ќе испадне едно од најголемите разочарувања во историјата на гејминг
Индид
По тоа како зборат за играта ми прави dejavu на дискусиите за Cyberpunk во 2018-2020.Ај цд сфаќам, али не гледам со преордер што е проблемот? Инаку имам чувство дека играва ќе испадне едно од најголемите разочарувања во историјата на гејминг