MikickoHC
user
Модот е Wotofo Fluks а танкот е Wotofo Serpent ElevateЗа убаво Мики. Шчо е ова?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Модот е Wotofo Fluks а танкот е Wotofo Serpent ElevateЗа убаво Мики. Шчо е ова?
Yep, за тебе беа прашањатаАко се однесуваат на мене прашањава, клептон е уствари fused clapton жица , зедов едно котурче, Vandy Vape NI80 32ga*2 + 38ga и да ти кажам право не осетив некоја голема разлика во вкус и одма се вратив на кантал грејач (29ga) sorry @Tom Ford.
А за второто прашање (ако и тоа е за мене) не сум коментирал нешто такво за било кој од модовите што ги имам![]()
Ако се однесуваат на мене прашањава, клептон е уствари fused clapton жица , зедов едно котурче, Vandy Vape NI80 32ga*2 + 38ga и да ти кажам право не осетив некоја голема разлика во вкус и одма се вратив на кантал грејач (29ga) sorry @Tom Ford.
А за второто прашање (ако и тоа е за мене) не сум коментирал нешто такво за било кој од модовите што ги имам![]()
Yep, за тебе беа прашањатаМене не ми правеше разлика дали сс или кантал, не бвелам дека немало ама јас не осетив.
Од аио-то имав навика да го загреам 2-3 секунди па да тегнатм, така да тоа не ми изгледаше како маана кај сирената, али сепак брескерот има дупки за манџа како за дтл, би требало да е по сочен.
Инаку усно моментираше, не писменоне знам дали го имаш модот, само што памтам дека имал толку топ тцр што не го горел ни сув памукот ако е наместено да речиме на 100 степени.
Ne si osetil razlika pomeđu clapton i obična round wire?
Da ne si nastinat nešto?
На AliExpress можеш да најдеш многу други работи што ги нема на Fasttec поврзани со Вејп ако си упорен и многу модови и атомизери кој ги нема на лагер на Fasttec е сега можи да се поскапи со 1до5 усд али сепак ќе го најдеш нештотоНе верувам да има во единствената специјализирана продавница. Можеби за прва помош да најдеш некое ластиче што одговара.
Алиекспрес не ни е првата помисла кога бараме нешто поврзано со електронски цигари, туку Фастек, а можеби подоцна ќе бараме пониска цена на Али...
Само, на Фастек некои прстени ги обележуваат чудно (или неконзистентно), барај во ривјуата колку е стварно дијаметарот и на кои атомизери фаќа. Ако ги има...

За такви ситници ali е на прво мест...Се снајдов така привремено со ластик..али ринг си е ринг...кој ќе чека месец дена од ali...сепак фалаНе верувам да има во единствената специјализирана продавница. Можеби за прва помош да најдеш некое ластиче што одговара.
Алиекспрес не ни е првата помисла кога бараме нешто поврзано со електронски цигари, туку Фастек, а можеби подоцна ќе бараме пониска цена на Али...
Само, на Фастек некои прстени ги обележуваат чудно (или неконзистентно), барај во ривјуата колку е стварно дијаметарот и на кои атомизери фаќа. Ако ги има...
Некој да ми каже решение дали има за овој уред, кога влечам ми пушта звук знаете окој како вода да врие, многу често ми пушта и од самата течност во уста, а и додека не загрее првите неколку влечења прави убави облаци а после тоа од кога малку ке загрее врска нема. сменив и нов греач му ставив или како и да се вика она од 1.5 ом, ама пак исто. го отворив скроз го исчистив за мерак и пак исто. пробав со она прстенот што е за воздух да му влегува додека влечам пак исто. гледав некој решениа на интернет пробав и тоа да го исклацкам со сета сила надоле во салфета да му испадне вишок течност и сл.... нема ефект. ова не е нешто ново се случува од првиот ден кога го купив. до сега користев umbrela prestige pro и од сеа бев презадоволен ама многу никаква изработка и се искрши вчера конечно целата. моментално чекам да ми стигне ендура т22 (се надевам ке биде подобра) ама додека стигне морам со овој да се шлепам а повеке време минам во плукање течност и чистење него ли вајпање.
Во температурна контрола го користиш? Тоа е прениско за било која жица наменета за тоа и не би требало да имаш проблем дури ни на 200 степени. Тие горе мислам дека се Кантал по бојата црна, SS 316 се зелени, Канталот не можиш да го користиш во Т.Ц. мора стрикно вати.@Sharlovski незнам што е финтата. 100c, 3.2w, 1.33om, 5amp dava. Ме гори дури и на уста... Другио пат -1 коил мислам дека че збрка работа.
@crcic По се изгледа го преполнуваш резерварчето.
За облаци 0.5ома греач. А доколку мислиш дека уредот е ррасипан носиго во амбрела на сервисНекој да ми каже решение дали има за овој уред, кога влечам ми пушта звук знаете окој како вода да врие, многу често ми пушта и од самата течност во уста, а и додека не загрее првите неколку влечења прави убави облаци а после тоа од кога малку ке загрее врска нема. сменив и нов греач му ставив или како и да се вика она од 1.5 ом, ама пак исто. го отворив скроз го исчистив за мерак и пак исто. пробав со она прстенот што е за воздух да му влегува додека влечам пак исто. гледав некој решениа на интернет пробав и тоа да го исклацкам со сета сила надоле во салфета да му испадне вишок течност и сл.... нема ефект. ова не е нешто ново се случува од првиот ден кога го купив. до сега користев umbrela prestige pro и од сеа бев презадоволен ама многу никаква изработка и се искрши вчера конечно целата. моментално чекам да ми стигне ендура т22 (се надевам ке биде подобра) ама додека стигне морам со овој да се шлепам а повеке време минам во плукање течност и чистење него ли вајпање.
Некој да ми каже решение дали има за овој уред, кога влечам ми пушта звук знаете окој како вода да врие, многу често ми пушта и од самата течност во уста, а и додека не загрее првите неколку влечења прави убави облаци а после тоа од кога малку ке загрее врска нема. сменив и нов греач му ставив или како и да се вика она од 1.5 ом, ама пак исто. го отворив скроз го исчистив за мерак и пак исто. пробав со она прстенот што е за воздух да му влегува додека влечам пак исто. гледав некој решениа на интернет пробав и тоа да го исклацкам со сета сила надоле во салфета да му испадне вишок течност и сл.... нема ефект. ова не е нешто ново се случува од првиот ден кога го купив. до сега користев umbrela prestige pro и од сеа бев презадоволен ама многу никаква изработка и се искрши вчера конечно целата. моментално чекам да ми стигне ендура т22 (се надевам ке биде подобра) ама додека стигне морам со овој да се шлепам а повеке време минам во плукање течност и чистење него ли вајпање.
70вг/30пг и фрли ги во корпа течностите од умрела земи си ок @MikickoHC јас за имав иста таква некој период ја терав со 0.50охм коил и 70вг/30пгНекој да ми каже решение дали има за овој уред, кога влечам ми пушта звук знаете окој како вода да врие, многу често ми пушта и од самата течност во уста, а и додека не загрее првите неколку влечења прави убави облаци а после тоа од кога малку ке загрее врска нема. сменив и нов греач му ставив или како и да се вика она од 1.5 ом, ама пак исто. го отворив скроз го исчистив за мерак и пак исто. пробав со она прстенот што е за воздух да му влегува додека влечам пак исто. гледав некој решениа на интернет пробав и тоа да го исклацкам со сета сила надоле во салфета да му испадне вишок течност и сл.... нема ефект. ова не е нешто ново се случува од првиот ден кога го купив. до сега користев umbrela prestige pro и од сеа бев презадоволен ама многу никаква изработка и се искрши вчера конечно целата. моментално чекам да ми стигне ендура т22 (се надевам ке биде подобра) ама додека стигне морам со овој да се шлепам а повеке време минам во плукање течност и чистење него ли вајпање.
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
PHONE CAR HOLDER XTROBB 20384
420,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 100x110x26mm, adj.angle 15deg, max.1.5KG, WBBA02
540,00 ден