Друга работа што може да е, од толку распаѓање и крпење може да не држи вакуум (да пропушта воздух некаде), па од тоа да поплавува.
да не се разбереме погрешно, umbrela prestige што имав таа е крпена лепена и моментално во ѓубре.
додека АИО-то е тамам, не е нит крпено нит лепено, користено е неколку месеци само и толку беше. сега бидејки umbrelata ми рикна се свртев пак на АИО-то
Ако земаш од аптека вг, во бисер од фитофарм е добар, синсилис во зегин е најдобар. Јас сум го вејпал тој од фитофарм, ок е. Но ако земаш поголеми количини земи од умрела (или од аромашите). мене на 70вг не ми правеше никакви проблеми со пола ом греач. И така си ги купил, пробај ги тиое од о,5 оми...
ке купам утре синсилис од зегин и само обавезно.
е сега само да потврдам и да прашам:
- ко за почеток една третина синсилис ставам и 2 третини течност...?
- дали синсиисот ке ја ослабе јачинаа на самата течност? да знам дали да ставам некоја појака или да терам со 4,5 која што моментално ми е тамам.
- синсилио е она што го викате ВГ, а тоа е за поголеми облаци, или обратно беше?
ЕДИТ: ко што кажав не можам да ги најдам тие грејчи од пола ом така да морам да се прилагодувам на овие од 1,5 ом што се. привремено е ова бидејки пред недела дена нарачав endura T22 со глави и сл. тракатанци така да додека стигне ке се зезам со аио-то
Изменето од модератор: