Здраво на сите нескам да започнам нова тема.Можете да ги пробате: EasyPlatform | Online advertising, pay-per-click, programmatic platform и AdTrader - Advertising Made Simple. Transparent. Actionable.
Првите имаат канцеларија во Македонија и ги имам видено на повеќе македонски страни. Вторите имам видено само македнски реклами преку нив.
hehheeheh ме киллна од 1000 прегледи адсенсе носи 6$.Дечки пред да почнете со македонски трафик, треба да знаете дека тој носи доста ниска заработка односно 1000 прегледи носат 0.1 усд (не сум баш сигурен но одприлила е тука некаде беше заработката а неверувам да има пораснато) што значи дека со 10.000 прегледи носат 1 усд...
Бесплатен домен, големиве компании нема да ти одобрат...
Биди по јасен, ништо не те разбрав?hehheeheh ме киллна од 1000 прегледи адсенсе носи 6$.![]()
Јас ќе ти појаснам.Биди по јасен, ништо не те разбрав?
Незнам се ...Јас ќе ти појаснам.
@BlackOuttheWoRlD е активен во последно време, и цело време мисли дека он знае сѐ а всушност има многу дупки и погрешни сфаќања.
Во случајов, @BlackOuttheWoRlD не искористи интерпункција и затоа не можеш да го сфатиш.
Он исто така проба да протне некоја иронија/сарказам, демек си го „убил“ со доказ.
Сака да ти каже дека 1000 прегледи носат 6 долари. Што е тотална глупост.
Од ова се сфаќа дека он поима нема дека профитот од AdSense е различен во однос на тоа од која држава доаѓаат кликањата/прегледите.
Така е.Незнам се ...
И на ден можеш да заробтиш повеќе 60eur. На website или youtube monetization.
Да да, имав јас еден познаник во Google Ireland ми кажуваше за овие работи но ете не сум го разбрал убаво... Извини, грешка сум бил за ова.Незнам се ...
И на ден можеш да заробтиш повеќе 60eur. На website или youtube monetization.
jas sum ekspert za monetiziranje na webstrana i kampanji, so potocno ti treba?Здраво,
Отвараме портал на македонски јазик па ме интересира дали некој има искуство со додавање на Ads (pay per click) и слично бидејќи AdSense не подржува македонски јазик.
Доколку некој има искуство со нешто друго, нека сподели.
Ви благодрам!
cpc to se gleda a ne impresions impresions ti e ekstra batali toaДечки пред да почнете со македонски трафик, треба да знаете дека тој носи доста ниска заработка односно 1000 прегледи носат 0.1 усд (не сум баш сигурен но одприлила е тука некаде беше заработката а неверувам да има пораснато) што значи дека со 10.000 прегледи носат 1 усд...
Бесплатен домен, големиве компании нема да ти одобрат...
ме утепа со зборот експерт,колку е точно сеа незнам.jas sum ekspert za monetiziranje na webstrana i kampanji, so potocno ti treba?
cpc to se gleda a ne impresions impresions ti e ekstra batali toa
10 godini go rabotam toa monetiziranje i slicno pa sea ti vidi ako sakas pomos kazuvaj ako ne ajde pozdravме утепа со зборот експерт,колку е точно сеа незнам.
и јас знам да кажам 20 години го работам тоа,покажи дека знаеш,прати слика да видам.10 godini go rabotam toa monetiziranje i slicno pa sea ti vidi ako sakas pomos kazuvaj ako ne ajde pozdrav
Доволно е да даде совет или споделување на знаење . Ја со тоа повеќе ќе верувам одклку слики и чуда. А вака само ист моабет врти на празно ко божем ние весла цицаме.и јас знам да кажам 20 години го работам тоа,покажи дека знаеш,прати слика да видам.
i so koga ke vidis? Nudam pomos ne ti baram pari.и јас знам да кажам 20 години го работам тоа,покажи дека знаеш,прати слика да видам.
Kasno e veke,koga mi trebase pomos tebe te nemase na forumot.i so koga ke vidis? Nudam pomos ne ti baram pari.
и ја сум за тоа, но имај на ум дена не секој може да прави 60 долари на саат (читај не секој е софтвер инженер), така да и ваквиот начин е по макотрпен али исплатлив, но моабетов не му место тука ќе избегаме офтопик.А, да се зафатите со некоја сериозна работа, па да правите 60 долари од саат наместо тоа?
Понекогаш излегува и помалку од 1000 кликови во саат време...
Без зафрканции.
Дојди да видиш,од вебсајт малку,повеќе од youtube.А, да се зафатите со некоја сериозна работа, па да правите 60 долари од саат наместо тоа?
Понекогаш излегува и помалку од 1000 кликови во саат време...
Без зафрканции.