Другар ми кажа дека имаат.Има вип техничка можност за комбо пакетове поточно за интернетот ме интересира во маџари? или тешко..? Знам стара темава но неможев да најдам друга соодветна но добро е и да заживее малце
и во понеделник ако нема промени правец випКрадат/кратат.
ма ко' ги *бе, си плаќам, сакам да добијам тоа што ме следуваСпајањата им се слаба страна, не се знае кој колку јаде, кој плаќа.
Обично клиентите плаќаат нели![]()
Сигурно е со фер политика. Али ако имаш вишок време, појди до салон, земи го договорот, прочитај го и врати им го и кажи им дека се лажливи педери.
Vip Комбо 3 - Vip
Не гледам ѕвездици ама со Вип се е можно. Појди бо салон распрашај се и побарај да го прочиташ договорот пред да го потпишеш. Педери се Вип , мора отварање очи со нив.
VIP + Договор = самоубиствена мисија
Ако сакаш да си го забибериш животот, скокај Ламбе.![]()
ВИП се лудница... имам еден проблем со нив кој никако не можам да го решам, сум пријавувал, сум пискал по телефонови, маилови сум пишал.... сум скенирал документ со кој ми потрвдуваат дека сум во право и пак џабе!
Само да ми завршит договоров и им ги мавам клоците!
Да им идеме на протест пред нивната дирекција!
Прашање е дали кај сите корисници ги намалуваат брзините или кај одредена група на пакети.
Кај мене до сега не сум имал вакви намалувања на брзини, можеби затоа што сум сеуште во LAN зона. Кој ги знае, можеби си го тестираат Docsis системот, нели преку него најбрзо и наједноставно се контролира целокупниот протокол на телефонија, нет и телевизија.
Vip Combo 3S
![]()
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден