skullmonkey
poweruser
Нон сенс ви е муабетот. Исто ко Јанко Јади бурек коа го плукаа. Ние, гејм комјунити сме над политика! Го викаме зашто нешто напраил у врска со гејмингот. Со бакво размислување паѓаме ниво доле :/
кај беше пред 30-40 год да ми бидеш гуру и со лесно да го поминам животот друже???Вау.
Нема да гледаш епизода затоа што не ти се допаѓа гостинот/си имал некоја историја со него/не ти се допаѓа неговата политичка определба/дебилни статуси или слично.
Да не ти нема платено за поправка?
Вау. Вака се носат одлуки.
Тоа ти е исто како отсекогаш да ти се допаѓал КФЦ и наеднаш престануваш да јадеш таму затоа што ја смениле маскотата во Роналд од Мекдоналдс.
За респекат е одлукава дефинитивно![]()
Никогаш не е доцна.кај беше пред 30-40 год да ми бидеш гуру и со лесно да го поминам животот друже???
ОК, е сега пследниве 2 год човекот изјавил, напишал или на друг начин учествувал на нешта каде сака да ги убие, поништи, ликвидира, коле да им се изнаебе се, и не знам уште кави не гадости, на луѓето кои не го делат неговото мислење. Мое право е да кажам дека нема да ве гледам ради него, ваше право е да ви биде гостин.Нон сенс ви е муабетот. Исто ко Јанко Јади бурек коа го плукаа. Ние, гејм комјунити сме над политика! Го викаме зашто нешто напраил у врска со гејмингот. Со бакво размислување паѓаме ниво доле :/

И Рада, да има и од другиот пол барем 30%Саше политико и јани макрадули наредни 2 епизоди викнете ги за да се напраи баланс кај луѓево што живеат 24/7 во светот на политиката
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
И ако Миленко не ја игра Goat simulator ќе бидам многу разочаран.Јанко, Тони, ја мислам за комплетен угоџај останува уште и Миленко да го викнете![]()
И ако Миленко не ја игра Goat simulator ќе бидам многу разочаран.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Саше политико и јани макрадули наредни 2 епизоди викнете ги за да се напраи баланс кај луѓево што живеат 24/7 во светот на политиката
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Кога требало да престанат?Сеуште постојат луѓе што се замараат со политика...
Сеуште постојат луѓе што се замараат со политика...
Ова не е утопија па ај мозокот на пасење и не се замарај со ништо, ако си дел од општество мора бар малку да те интересира политика чисто да знаеш што се случува во твојата околина, тие одлучуваат и за давачките што ќе ги имаш кон државата,висина на плата , закони ... t.e. секој аспект од "модерно живеење".
Емисијата ја изгледав снимена чера, не цела, на средина прескокнав 30 мин. Гораст Бибо300кг И Данко се најтоп на свет, и емисијата мора да биде добра.А бре имаше тема и се отиде у анатема. Каде се сите горни гласноговорници нешто да изјават за емисијата? Јас сега ја видов темава, сум ја пропуштил, како и емисијата. И сеа читав до тука и очекував некакви коментари во врска со неа. Никој ни да пофали или покуди. Али на нероден Петко, важно, капата му се скрои, а не е битно што Петко дошол на свет и можеби не е Петко него Петкана.
Благодарам на инфо. Значи почнала сезоната, што е битно. Одам на Јутубе да ја изгледам.
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден