skullmonkey
poweruser
Нон сенс ви е муабетот. Исто ко Јанко Јади бурек коа го плукаа. Ние, гејм комјунити сме над политика! Го викаме зашто нешто напраил у врска со гејмингот. Со бакво размислување паѓаме ниво доле :/
кај беше пред 30-40 год да ми бидеш гуру и со лесно да го поминам животот друже???Вау.
Нема да гледаш епизода затоа што не ти се допаѓа гостинот/си имал некоја историја со него/не ти се допаѓа неговата политичка определба/дебилни статуси или слично.
Да не ти нема платено за поправка?
Вау. Вака се носат одлуки.
Тоа ти е исто како отсекогаш да ти се допаѓал КФЦ и наеднаш престануваш да јадеш таму затоа што ја смениле маскотата во Роналд од Мекдоналдс.
За респекат е одлукава дефинитивно![]()
Никогаш не е доцна.кај беше пред 30-40 год да ми бидеш гуру и со лесно да го поминам животот друже???
ОК, е сега пследниве 2 год човекот изјавил, напишал или на друг начин учествувал на нешта каде сака да ги убие, поништи, ликвидира, коле да им се изнаебе се, и не знам уште кави не гадости, на луѓето кои не го делат неговото мислење. Мое право е да кажам дека нема да ве гледам ради него, ваше право е да ви биде гостин.Нон сенс ви е муабетот. Исто ко Јанко Јади бурек коа го плукаа. Ние, гејм комјунити сме над политика! Го викаме зашто нешто напраил у врска со гејмингот. Со бакво размислување паѓаме ниво доле :/

И Рада, да има и од другиот пол барем 30%Саше политико и јани макрадули наредни 2 епизоди викнете ги за да се напраи баланс кај луѓево што живеат 24/7 во светот на политиката
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
И ако Миленко не ја игра Goat simulator ќе бидам многу разочаран.Јанко, Тони, ја мислам за комплетен угоџај останува уште и Миленко да го викнете![]()
И ако Миленко не ја игра Goat simulator ќе бидам многу разочаран.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Саше политико и јани макрадули наредни 2 епизоди викнете ги за да се напраи баланс кај луѓево што живеат 24/7 во светот на политиката
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Кога требало да престанат?Сеуште постојат луѓе што се замараат со политика...
Сеуште постојат луѓе што се замараат со политика...
Ова не е утопија па ај мозокот на пасење и не се замарај со ништо, ако си дел од општество мора бар малку да те интересира политика чисто да знаеш што се случува во твојата околина, тие одлучуваат и за давачките што ќе ги имаш кон државата,висина на плата , закони ... t.e. секој аспект од "модерно живеење".
Емисијата ја изгледав снимена чера, не цела, на средина прескокнав 30 мин. Гораст Бибо300кг И Данко се најтоп на свет, и емисијата мора да биде добра.А бре имаше тема и се отиде у анатема. Каде се сите горни гласноговорници нешто да изјават за емисијата? Јас сега ја видов темава, сум ја пропуштил, како и емисијата. И сеа читав до тука и очекував некакви коментари во врска со неа. Никој ни да пофали или покуди. Али на нероден Петко, важно, капата му се скрои, а не е битно што Петко дошол на свет и можеби не е Петко него Петкана.
Благодарам на инфо. Значи почнала сезоната, што е битно. Одам на Јутубе да ја изгледам.
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден