l1d0v1c
lurker
- 10 март 2011
- 700
- 1.596
Скоро исто као моево
Ова коа бевме у Че ако ти текнуе. P.S. Speedtest-от е од Телеком
Испратено од SM-G935F преку IT.mk форум апликација
Последна промена:
Ова коа бевме у Че ако ти текнуе. На кој пакет си, и дали ако искочиш надвор ти дава подобра брзина и колку?
LycaMobile ги зголеми цените на пакетите. Толку од гага муабетите.![]()
Да не те колат овие за 50ден? пошо јас за 350ден уште си го возам со 200минути и 3ГБ нет од ОНЕ, а морав да менувам нова СИМка поради спојката и автоматски добив 4Г.Моментално имам договор со ВИП кој потекнува од времето на ОНЕ и за 400 денари имам 3 ГБ интернет и неограничени разговори и 4Г мрежа.
LycaMobile internet пакетите се со старите цени промени има само во пакетите со разговори што не е во ред ама сепак се водеја како промоција се знаеше дека кога тога ќе ги сменат цените
I sho? Fraer se naprai sea. Ama ete nemas gigabit, sho praime sea? Failed penis enlargement![]()
VIP, 4G + indoors! S8 plus

Сега ВИП има роденденска промоција за 600 ден неограничено со 10 гб интернет. Подобро би се врзал за таа тарифа одколку да не си сигурен како ќе им биде промоцијава наредните години на лајка.ах бе македонче...ајде ако не, нека е цената со се неограничено (смс + разговори) + 8 гига интернет за 200 денари. од 350 на 550 дигнаа за со 8 гига интернет, и пак ви е скапо. епа одете зимбабве ако не, таму е евтино![]()
На колку години е тој договор?Сега ВИП има роденденска промоција за 600 ден неограничено со 10 гб интернет. Подобро би се врзал за таа тарифа одколку да не си сигурен како ќе им биде промоцијава наредните години на лајка.
Сега ВИП има роденденска промоција за 600 ден неограничено со 10 гб интернет. Подобро би се врзал за таа тарифа одколку да не си сигурен како ќе им биде промоцијава наредните години на лајка.
Сега ВИП има роденденска промоција за 600 ден неограничено со 10 гб интернет. Подобро би се врзал за таа тарифа одколку да не си сигурен како ќе им биде промоцијава наредните години на лајка.
Јас в петокот се потпишав кај нив. Понудата е одлична иначе станува збор за Вип Мобиле Л СИМ пакет кој е ист со Вип Мобиле Л пакетот само не ти следува купување телефон. Практично најдобрата можна опција. Ова изгледа им е нова финта, сите пакети имаат СИМ верзија каде се обврзуваш на 2 години и неможеш да земеш телефон. А типката таму така тажно ми кажа дека неможам да земам телефон наредните 2 години, ко ја па некад да планирав да платам 50% повеќе за уред. Баш сакав да пишам в петокот дека конечно има некоја добра понуда на пазарот. Инаку по истекот на договорот остануваат истите услови.
Погледнете го атачментот 58128
P.S. Вовеле некој глуп трошок од 59 денари за активација на пакет.
700 е, не 600Сега ВИП има роденденска промоција за 600 ден неограничено со 10 гб интернет. Подобро би се врзал за таа тарифа одколку да не си сигурен како ќе им биде промоцијава наредните години на лајка.
Можеше така на Оне, сега овие не даваат.Јас сум на ВИП постпејд со години необновен/истечен договор и некоја древна тарифа, кој дојде и тој ден да конечно се убедам да обновам договор за точно овој пакет кој го опиша погоре.
Фактот дека никогаш не би ни сакал да купам уред од овие нашиве оператори, а имаш опција да таа субвенција исклучаш од месечната претплата - доаѓаш до една солидна според мене, месечна постпејд тарифа.
Можеше така на Оне, сега овие не даваат.
599 mobile L sim700 е, не 600
Да band 20 го има а за VoLTE ке се почека.Поддршка - Vip
Судејќи по горенаведениот линк, Вип има band 20?
Дали некој знае дали имаат VoLTE?
edit: Не. Поддршка - Vip
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден