Распакуван, без кутија, вклучен колку да свети? НеМоментално сум во Бугарија и сакам да и земам на мајка ми телефон некој до кај 100 евра. Ќе имам проблеми на граница?
Фала.
xaxa убаво ти кажалПред многу години на Богородица му кажав на цариникот дека носам, ме погледна попреку и ме праша - спакуван, комплет? Тууу бар да си го растурел... Терај![]()
Со автобус си идам. Не е проблем ќе зеам само телефонот и полнач.Карај нема мака. Извади го од кутија, и деловите од неа расфрлај ги по кола, колку да немоѓат да ти мрчат случајно.
Таман. фрли кутијата и телефонот во џеб. Нема шанси да ти мрчат, пошо го користиш телефонот, не е во кутија.Со автобус си идам. Не е проблем ќе зеам само телефонот и полнач.
носи и не прашувај.Распакуван, без кутија, вклучен колку да свети? Не
Таман. фрли кутијата и телефонот во џеб. Нема шанси да ти мрчат, пошо го користиш телефонот, не е во кутија.
Е пиши де како помина на царина. Немој да не држиш во неизвесностДома си е телефонот сеаможе клуч
А шо очекуваше да ти го земат телефонотНе правеа претрес. Само пасошите и терајСи поминав со лесно.
Ако беше со кутија и све остало, може ќе имаше зезанции. Вака, не.А шо очекуваше да ти го земат телефонот![]()
Не си свесен што се поминало низ царина па за еден телефон сигурно немаше да се замарашАко беше со кутија и све остало, може ќе имаше зезанции. Вака, не.
Абе ако сакаат и за МР3 од 90 денари ќе ти напраат проблем.Не си свесен што се поминало низ царина па за еден телефон сигурно немаше да се замараш. Дечките работат со дојава, не се видовити
![]()
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден