Распакуван, без кутија, вклучен колку да свети? НеМоментално сум во Бугарија и сакам да и земам на мајка ми телефон некој до кај 100 евра. Ќе имам проблеми на граница?
Фала.
xaxa убаво ти кажалПред многу години на Богородица му кажав на цариникот дека носам, ме погледна попреку и ме праша - спакуван, комплет? Тууу бар да си го растурел... Терај![]()
Со автобус си идам. Не е проблем ќе зеам само телефонот и полнач.Карај нема мака. Извади го од кутија, и деловите од неа расфрлај ги по кола, колку да немоѓат да ти мрчат случајно.
Таман. фрли кутијата и телефонот во џеб. Нема шанси да ти мрчат, пошо го користиш телефонот, не е во кутија.Со автобус си идам. Не е проблем ќе зеам само телефонот и полнач.
носи и не прашувај.Распакуван, без кутија, вклучен колку да свети? Не
Таман. фрли кутијата и телефонот во џеб. Нема шанси да ти мрчат, пошо го користиш телефонот, не е во кутија.
Е пиши де како помина на царина. Немој да не држиш во неизвесностДома си е телефонот сеаможе клуч
А шо очекуваше да ти го земат телефонотНе правеа претрес. Само пасошите и терајСи поминав со лесно.
Ако беше со кутија и све остало, може ќе имаше зезанции. Вака, не.А шо очекуваше да ти го земат телефонот![]()
Не си свесен што се поминало низ царина па за еден телефон сигурно немаше да се замарашАко беше со кутија и све остало, може ќе имаше зезанции. Вака, не.
Абе ако сакаат и за МР3 од 90 денари ќе ти напраат проблем.Не си свесен што се поминало низ царина па за еден телефон сигурно немаше да се замараш. Дечките работат со дојава, не се видовити
![]()
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден