Нешто као со Маричиќ шо направија?Сега е редно да му дадат бесплатно сместување во конакот на Идриз-бег. И да го натераат да (по)врати сѐ што украл или добил под рака.
Не го бранам, ама мислам дека изборот во ДИК секогаш мора да го има опозицијата? Да не го имаат предложено СДСМ него? Нека ме поправи некој ако грешам.Нешто као со Маричиќ шо направија?
Нема зима за криминалци во оваа библиска .....Нешто као со Маричиќ шо направија?
Каква опозиција бе брат, СДС? Ме изнасмеа сабајлево алал да ти еНе го бранам, ама мислам дека изборот во ДИК секогаш мора да го има опозицијата? Да не го имаат предложено СДСМ него? Нека ме поправи некој ако грешам.
Па да работиш некого вака ко тие нас и тоа 35 години, не чорба....сдсм,вмро секое сабајле заедно јадат чорби за пеесче
Вистина е ова и телефон гаси или за кратко го исклучува. А некои го користат за во апарати за во касино за „овошје“, апарати за кафе...
За што се работи? Немам фб и не ми отвора а ме заинтересира дека е од буревесник
Се работи за манипулација на броило со помош на електромагнетен пулс. Што е строго забрането и пишува во закони дека со помош на употреба на сметачи на броила е кривично дело.За што се работи? Немам фб и не ми отвора а ме заинтересира дека е од буревесник
Па тоа е тоа, можеш и магнетон од микровална да уклучиш надвор од кутијата и попара ќе направи, вклучувајќи и човечко тело што е многу опасно.....Фала титоа нешто слично изгледа како што имаше на ИРЛ (мислам беше)
Електомагетната сила ја предизвикува топлината. Во тие случаи топлината не ни важна.Не да им ги заслепат, туку микропечките зрачат топлина, а радарите детектираат.
Микропечка, во макета од тенк, и отиде една ракета за џабе.
Лажат многу со тоа видеата. Тоа првото дека може да го блокира или пеплоса веројатно да. Но второто што го покажува кај што демек го враќа назад, е тоа е веројатно лага. Има многу гадови што немаат никакви скрупули. Кузнае колку луѓе имаат изгорено со вакви мајмунски работи ... А буревесник е тоа што е нели, што на ум тоа на друм....
Грешка имаш. Не е топлината. Зрачат во подрачјето слично како и радарите. Симулираат дека се вклучил радар, а тие ракети одат на радари.Не да им ги заслепат, туку микропечките зрачат топлина, а радарите детектираат.
Микропечка, во макета од тенк, и отиде една ракета за џабе.
Сега ги има на али.Може сум грешка, не не негирам.
Инаку вакви уреди за лажење, памтам имаше и за коли. Се ставаа под хауба. Ги имаше на автопазар.
Широкопојасна е микробрановата, но нормално веќе има заштита (не целосна).Микробрановата печка е модифициран радар. Можеби сега радарите работат на друг принцип, но поранешните работеле на истиот принцип како микробрановата. Електромагнетни зраци создадени од магнетрон.
За електричните броила сум читал дека имаат видлива сигнализација дека на нив дејствувало магнетно поле. Значи во случајов се работи за магнетно поле, не за електромагнетно .
Очигледно не знаеш што прават бугарите, тие веќе го имаат разработено овој бизнис на големо.Го гледав видеото на буре весник ма твитер и искрено ништо не докажува, само продолжува со својата кампања против Трост, би рекол, заради рекет.
Нашол видео од руски сајт и си направил приказна, никакви докази, ништо.
Треба да му се одземе пристап до интернет… и до кислород.
Пломбата дека се кине со магнет нема никаква врска.
Не зборам за бугарите, зборам дека видеото не докажува ништо од тоа што он го пишал.Очигледно не знаеш што прават бугарите, тие веќе го имаат разработено овој бизнис на големо.
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден