gloria borger
hello world
.PC Game Pass (Preview) на Microsoft официјално достапен во Македонија ⋆ IT.mk
Успеа некој да плати ? Кај мене стигнувам до плаќање и заглавува.
.PC Game Pass (Preview) на Microsoft официјално достапен во Македонија ⋆ IT.mk
Успеа некој да плати ? Кај мене стигнувам до плаќање и заглавува.
На кој начин плаќаш по турска цена ? Дали е потребно да се користи впн ? Ако имаш време те молам објасни ми.Се додека турскиот е толку ефтин не ни размислувам да ставам македонски.
Треба само да имаш xbox конзола наместена на турски регион.На кој начин плаќаш по турска цена ? Дали е потребно да се користи впн ? Ако имаш време те молам објасни ми.
Има на претходни страни и за пц и за конзола искуства споделени. У принцип на конзола проаѓаат само со промена на регион и ако ти ја прифати картицата си плаќаш. На пц преку впн активираш код купен од препродавач.На кој начин плаќаш по турска цена ? Дали е потребно да се користи впн ? Ако имаш време те молам објасни ми.
Аха, мислев се збори за новиот начин на PC Game Pass, ако има некој начин и за pc нека сподели.Треба само да имаш xbox конзола наместена на турски регион.
Има да, купуваш Xbox Gold Live клучеви од препродавачи (Turgame, G2A etc), се логираш на ВПН во Турција, и правиш редеем, после тоа идеш да купиш Game Pass, Microsoft автоматски ќе ти вика дали сакаш Gold Live да го направиш Game Pass Ultimate без дополнителен надомест, бираш Да и тоа е тоа. Јас направив stack, 3 години Gold Live ги направив Game Pass Ultimate, и сега си терам без гајле до 2025.Аха, мислев се збори за новиот начин на PC Game Pass, ако има некој начин и за pc нека сподели.
Треба пцто или конзолата на турски регион да ги ставиш, акаунтот на мајкросфт исто плус турска адреса и најверојатно пејпал ке ти треба ако неможе со наша картица да се плаќа(ова ти е за потврда само дека има со шо да плаќаш). И на крај си зимаш картица за гејмпас од некој сајт на турски или глобал регион. За да тестираш дали ти е се ок купи си нешто од доларче за почеток да не трошиш пари безвезаДали некој може да ми ја објасни цела постапка за отворање турски акаунт на хбох со гејм пасс комлетно тука или во приватна порака?
Ne bre ne ti treba vpn, smeni samo regionite na uredot i akauntot i adresa stavi napravi pejpal za sekoj slucaj i kupi si od eneba gejmpass imas za 1 ili 2 dolari za pocetok cisto da testiras. Ako si na pc smeni na windows store region mozno e da te zaebava. Znaci nemora nisto da plakas na majkrosoft direktno samo so gift cardЗначи фактички преку впн турски се клавам и отворам на мајкрософт турски акаунт демек сум од турција. И платежно средство да регулирам ако не прифати картица од НЛБ тогаш пејпал.
Е сега првично треба да платам пример за еден месец претплата на мајкрософт турција или од друг сајт картица за гејм пасс турски да купам и со редеем да ја внесам.
И потоа како да купам пример годишна претплата со лартица од друг сајт? Со хбох лајв картица или каква бидејќи тоа ме буни.
Za da ne te buni za karticite odi na eneba klikni na xbox live i razgledaj. Izberi si region i chekiraj subscription card za gejmpass. Xbox live imas so gejmpass ultimate. Tie so se trial kartici mozes samo ednas na akaunt da gi koristis zatoa se eftiniNe bre ne ti treba vpn, smeni samo regionite na uredot i akauntot i adresa stavi napravi pejpal za sekoj slucaj i kupi si od eneba gejmpass imas za 1 ili 2 dolari za pocetok cisto da testiras. Ako si na pc smeni na windows store region mozno e da te zaebava. Znaci nemora nisto da plakas na majkrosoft direktno samo so gift card
А да купам од енеба:Ne bre ne ti treba vpn, smeni samo regionite na uredot i akauntot i adresa stavi napravi pejpal za sekoj slucaj i kupi si od eneba gejmpass imas za 1 ili 2 dolari za pocetok cisto da testiras. Ako si na pc smeni na windows store region mozno e da te zaebava. Znaci nemora nisto da plakas na majkrosoft direktno samo so gift card
Мислењето е автоматски споено:
Za da ne te buni za karticite odi na eneba klikni na xbox live i razgledaj. Izberi si region i chekiraj subscription card za gejmpass. Xbox live imas so gejmpass ultimate. Tie so se trial kartici mozes samo ednas na akaunt da gi koristis zatoa se eftini
I uste nesto mnogu bitno, ako zemes 12 meseci valjda ke ti dava po nekoj mesec gratis, znaci ke ti izleze poveke od 36 meseci, a toa ti e maks ako pomines 36 ne ti vazi. Pazi na toa nemora godiahni da zemas podobro kupi si 3 mesecni i gledaj kolku meseci ti davaА да купам од енеба:
Xbox Live Gold 12 months Xbox Live Key TURKEY
Ова е 30 евра. 3 вакви за 36 месеци и да ги внесам во турскиот акаунт и после тоа од енеба да купам и гејм пасс ултимате за 1 месец за хбох сериес или трајал и да ја активирам и таа картица ќе добијам претплата ултимате гејм пасс за 3 години?
Можи да е код за Америка, но сепак си бара кредитна картица за да го активираш кодот.Една забелешка, имам акаунт што е во Европа ставен и нејќеше да гo активира кодот. Не знам кој регион е.
Кој регион е клучот?Можи да е код за Америка, но сепак си бара кредитна картица за да го активираш кодот.
Еве и од мене 4KDMM-D9CXJ-D7997-DG96Y-TG3DZ нормален за 3 месеци.
Незнам од discord nitro е исто.Кој регион е клучот?
PC Game pass го одобрија за кај нас, за Xbox мислев дека исто работи, ама не било така. Освен ако можи на PC Game pass да имаш и Cross-play да можи, ама не сум сигурен.Дечки вака, ме удрија некои носталгии и си викав да купам XBOX Series S за чисто да ја изиграме Crash Team Racing Nitro Fueled на сплит скрин и понекогаш FIFA23. (Не сум љубител на конзоли, ама за овие две игри оправдувам.)
Која е процедурата да се купи CTR: Nitro Fueled, имаќи во предивид дека Македонија не е поддржана на XBOX, и дали е возможно да се игра играта на мултиплејер како во старите добри времиња?
Само во сетингс смени store location во турција.Дечки вака, ме удрија некои носталгии и си викав да купам XBOX Series S за чисто да ја изиграме Crash Team Racing Nitro Fueled на сплит скрин и понекогаш FIFA23. (Не сум љубител на конзоли, ама за овие две игри оправдувам.)
Која е процедурата да се купи CTR: Nitro Fueled, имаќи во предивид дека Македонија не е поддржана на XBOX, и дали е возможно да се игра играта на мултиплејер како во старите добри времиња?
Секој месец треба пак да ја ставаш. Стави password за купување.Дали може да се тргне картичката од акаунтот додека трае Subscribe на Game pass? Играат деца на Xbox ми е страв да не потрошат парите од картичката.