Martin Arsov
hello world
- 17 октомври 2016
- 236
- 126
Не е проблем да ја ставам секој месец,ама воопшто не ми дозволува да ја тргнам. Супер е тоа за password ке ставамСекој месец треба пак да ја ставаш. Стави password за купување.
Не е проблем да ја ставам секој месец,ама воопшто не ми дозволува да ја тргнам. Супер е тоа за password ке ставамСекој месец треба пак да ја ставаш. Стави password за купување.
Ваљда први треба Cancel.Не е проблем да ја ставам секој месец,ама воопшто не ми дозволува да ја тргнам. Супер е тоа за password ке ставам
Од која страна го купи?Najarno vi e Xbox Live Gold convert, za 80€ kupiv za 3 godini i sega ne mi e gajle dali i koga ke poskapuva i za kolku
Ako pamtam ubavo si kupiv Xbox Live Gold od g2a ili nekoja slicna strana, gi pravis redeem vo Microsoft redeem (site 3 godini), posle samo kupuvas Ultimate trial i ti gi aktivira 3 godiniОд која страна го купи?
А можам ли да се претплатам на pass за 15 долари месечно од Македонија?Не ти треба VPN, само на конзолата намести регион Турција и направи sub, ќе треба да внесиш рандом турска адреса преку конзолата, и после ќе можеш да ги спушташ игрите.
Би требало да може, јас немам пробано.А можам ли да се претплатам на pass за 15 долари месечно од Македонија?
6 dollari 2-3 meseci ti e na z2uА можам ли да се претплатам на pass за 15 долари месечно од Македонија?
27 dollari za 1 Godina6 dollari 2-3 meseci ti e na z2u
Работи ова сигурно? Треба некој код да земам од странава и да го внесам само? Треба регион да се менува? Тотален лаук here6 dollari 2-3 meseci ti e na z2u
Мислењето е автоматски споено:
27 dollari za 1 Godina
ne treba nisto da se menuvaРаботи ова сигурно? Треба некој код да земам од странава и да го внесам само? Треба регион да се менува? Тотален лаук here
Тебе треба да те прогласат за сенсеи за конзоливе жими сФе.Луѓе не се комбинирајте и зафркавајте со g2a или некои други ствари, ставете дека акаунтот ви е во турција нема потреба ни да го менувате, прави рестарт конзолата и после Game Pass ви е на турски со цена од 44.99 лири месечно. Било која картица работи си плаќате 90 денари и терате на конзола и на пц со истиот акаунт без никакви проблеми. Цената е трагикомично ниска со оглед на тоа колку е кај нас месечно да се претплати или претходно колку ми беше на флорида.. И како плус го пробав клауд гејмингот и е профи и функционира, додека се поврзете од пц палите впн и после само го гасите за да нема проблеми со спора мрежа и лаг и си играте.
ако се префрлам сеа од уса на турција, валјда нема нешто cloud saves да ми се заебе нели? не сакам пак по ново fallout да почнувамЛуѓе не се комбинирајте и зафркавајте со g2a или некои други ствари, ставете дека акаунтот ви е во турција нема потреба ни да го менувате, прави рестарт конзолата и после Game Pass ви е на турски со цена од 44.99 лири месечно. Било која картица работи си плаќате 90 денари и терате на конзола и на пц со истиот акаунт без никакви проблеми. Цената е трагикомично ниска со оглед на тоа колку е кај нас месечно да се претплати или претходно колку ми беше на флорида.. И како плус го пробав клауд гејмингот и е профи и функционира, додека се поврзете од пц палите впн и после само го гасите за да нема проблеми со спора мрежа и лаг и си играте.
Земи го од жирафа за сериес х 2500 денари е.Некој да сподели од сет или Анхоч контролер што ке пасува со game pass.
Или мора оригинал од ,Xbox?
Ако го активираш од конзола гејм пас само си се најавуваш со мејлот на пц. Во спротивно мислам ќе ти треба впн бидејќи за клауд бара впн за најава.Дали ако сменам регион во Турција на PC ќе биде иста ситуација ? или треба други подесувања ?
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден