Кај мене на десктопот помина.Проаѓа ли ова на 1803-ката?
Кај мене на десктопот помина.Проаѓа ли ова на 1803-ката?
Зошто коа можиш за 5 секунди да средиш со релоадер ?Отстрани Activate Windows
Реално јас веќе година и нешто го користам без активација. Го постирав видеото пошто ми излезе на YT.Зошто коа можиш за 5 секунди да средиш со релоадер ?
И кај мене има проблем околу активацијата. Инсталирав чиста 1803 верзија и активирав со MTK (подесив Дефендер да не чепка во C:/Windows/AutoKMS) ама бадијала пак скока антивирусот дека имам вирус. Ме скрена со нотификацииве.
Што да правам. Има ли некој линк за Windows 10 Pro. со последен update.
- Проблем со инсталација на Windows 10 Pro со последниот апдејт. OS го симнав од Hei Doc.net Windows Iso Downloaders со последниот апдејт и со Руфус го префрлив на Усб. Инсталацијата почнува и кога одам на партицијата за инсталација застанува и ме информира следново:Погледнете го атачментот 65324 Што да правам. Има ли некој линк за Windows 10 Pro. со последен update.
Веројатно си креирал UEFI инсалациона верзија преку Rufus. Избери BISO и креирај го стикот пак.Еден хард диск со три партиции. На С партицијата е Виндоус 7 на E сваштарник за слики. ОС , драјвери и 1000 глупости. Јас пробувам на партиција D да инсталирам Виндоус 10 Про. се тргнува ОК до делот кога ја избирам парицијата и треба да кликнам Next, тука ми ја дава информацијата од сликата. Досега имам инсталирано 10 и повеќе пати Виндоус 10 на други лаптопи и ова првпат ми се случува.
Убаво си пишува што е проблемот ама треба да се разбираат термините. Инсталирано ти е претходно на дискот со MBR партиција (legacy a.k.a. bios) а ти пробуваш со EFI (UEFI) инсталација која бара дискот да е GPT.
- Проблем со инсталација на Windows 10 Pro со последниот апдејт. OS го симнав од Hei Doc.net Windows Iso Downloaders со последниот апдејт и со Руфус го префрлив на Усб. Инсталацијата почнува и кога одам на партицијата за инсталација застанува и ме информира следново:Погледнете го атачментот 65324 Што да правам. Има ли некој линк за Windows 10 Pro. со последен update.
Што се случува ако го стаам на двата компјутери дома? Детектира нешто, свири, блокира или не го интересира ништо?Дечково има 99,7 позитивен рејтинг и продава Windows 10 легит клучеви за 7,76$ односно за 410 денари наши пари.
Rufus-от сега има опција да праи UEFI или BISO. Тука ја промашил работата.Убаво си пишува што е проблемот ама треба да се разбираат термините. Инсталирано ти е претходно на дискот со MBR партиција (legacy a.k.a. bios) а ти пробуваш со EFI (UEFI) инсталација која бара дискот да е GPT.
Во биосот префрли на legacy (да не е UEFI) и ќе немаш проблем.
Kако виде дека тоа ти е Д партиција? Затоа што е втора? Првата ти е системска, не е Ц. Внимавај ќе си избришеш нешто што не би требало.
Инаку за Windows инсталација секако ќе препорачам мој торент на Пајрат беј, 21 во 1, со апдејти од почеток на јуни 17134.112. За неколку дена ќе го има 17134.137, во моментов се прави па ќе го дигнам на Пајрат беј.
Нe e do rufus-от, до сетирањето во биосот е.Rufus-от сега има опција да праи UEFI или BISO. Тука ја промашил работата.
@Rac58
shift+f10
diskpart
select disk 0 или 1 или 2 или т.е. кај сакаш да го инсталираш виндовсот )
clean
convert GPT
exit
Пробај па кажи ми. Имаш селект диск Х па клин. Ич не се бришетака не се бриши дискот , само партицијата на која сака да инсталира. ( а може и грешка да сум , секогаш кога инсталирам еден диск ми е само за вин. )
Јас имам купено вака клуч.Клучот важи за еден компјутер само.Што се случува ако го стаам на двата компјутери дома? Детектира нешто, свири, блокира или не го интересира ништо?
Тачно, новиот Rufus ги праи GPT - UEFI по дифолт, треба ручно да префрлиш на MBR partition table.Rufus-от сега има опција да праи UEFI или BISO. Тука ја промашил работата.
Нема да се активира другиот. Ќе ти пиши Number of activation has been ...Што се случува ако го стаам на двата компјутери дома? Детектира нешто, свири, блокира или не го интересира ништо?
Че те тужам за авторски права. Море чоекДечково има 99,7 позитивен рејтинг и продава Windows 10 легит клучеви за 7,76$ односно за 410 денари наши пари.
Во однос на легитимноста ова го велит:
DISCLAIMERS
Тhe activation keys sold in this listing are genuine and are used as a system builder. supplied by authorized Microsoft partners. To comply with the terms and conditions of both Microsoft and eBay, all of the items sold are new and sourced directly at the time of sale from third party Microsoft sellers.
Значи, за во фирма не се. Таму (со нашите закони) ви бараат COA налепница и фактура. Сто пати објаснето од мене и Astro.
Ама да се малтретираш за 400 денари со активатори мислам дека не вреди. Згора на се со ваков, легит, клуч си имаш подлога за евентуална легална надградба за некој следен Windows 11(?) или слично.
Microsoft Windows 10 Pro Professional 32/ 64bit Genuine License Key Product Code | eBay
Не бидете циции
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден