http://www.t-mobile.mk/public/family-box-najdobroto-za-celoto-semejstvo.nspxЗад кулисите T-Mobilе и T-Home повторно се заедно.
Инфо:
До 31 Јуни има промоција на пакет кој опфаќа 2 post paid мобилни, фиксен, интернет и телевизија за 1800~2000 денари со неограничени разговори. Зборам на памет но инфото ми го даде шеф од T-Mobile и сеуште немам проверено точно за која тарифа се работи.
Да океј знам тоа, така и правам - само сакав да кажам дека One се океј и немаат скриени финти во врска со плаќањето.Но имаш пристап онлајн на фактурите. Можеш кога сакаш да си испринташ и платиш. За во One салоните не ти треба фактурата воопшто нели.
Да..Интересен е Family Box пакетот од Телекомци ама изгледа неограничените разговори за 2-та пост-пејд броја важат само за време на промоцијата
Еве што пишува таму најдолу со ситните букви:
(3)Неограничените разговори се само во промотивниот период 23.05 – 30.06.2014. По надминување на дозволениот лимит, цената за минута разговор е 4,9 денари со ДДВ.
Подетално за пакетот:
http://t-mobile.mk/public/family-box.nspx
лош е оне со интернетот особено надвор од Скопје.За повици не сум имал проблеми освен кога ме бара некој од вип.Тогаш морам да се дерам како ненормален,но попусто.:angry:
Баш размислував пред некој ден за тоа дека кај нас реткост е саглам оператор
Еве го моето искуство до сега
Како и да е јас би го скокнал само т-мобиле
- Оне(мрежа за повици одлична,интеренет лош со постојани падови)
- Вип(мрежа за повици како што и веќе знаете катастрофа(мораат да поработат на мрежата па макар и да ги дигнат цените)За интернетот не сум имал некое искуство.
- Т-мобиле(Преваранти со тапија)Незнам само колку пати ме украле.Не се брои.:zipit:
Доколку не користите интернет би го предложил оне.Кај вип ако ништо друго барем не ме украле до сега
Кај вип ако ништо друго барем не ме украле до сега
Не ги чуваш старите сметки?Кога преминав на оне послем 3 месеци ми стигна пенал од 2500 ден ,
нашле ситница да те лупнат со 2.500 ден.. копилиња преварантски !
Јас мислев дека нема поголеми цигани од ONE ама еве ги..Дигитално ги иам сите уплати неамам ни време ни нерви, објаснуванјето беше договорот ми важел до 22.02 а јас на 22.02 сум го раскинал требало следниот ден.
И уредите треба да се врата лично, не може никој друг па макар и овластено лицеПазете се и со One околу тие договорени рокови.
Дедо ми си плати 4500 денари зашто во салон му рекле дека може да го раскине договорот за Бум ТВ без пенали. Така и направил.
А потоа испадна дека неколку дена пред време раскинат договор носи пенали.
1. Najdobri - T home
2.Best buy - One
3 Begajte podaleki - Vip
4 Години бев на Вип. најлоша мрежа и лош супорт.
Кога преминав на оне послем 3 месеци ми стигна пенал од 2500 ден , иако сите сметки платени. Можев да не платам па извршител послем 3 години со камата д аплатам 100 000 дена па послем да се тужам за да ги вратам парите или да си платам 2500 за ништи и мирен да си сум.
Си ги платив и тоа, на времето беа 3 пати поевтини од другите и лоша мрежа за тие пари беше ок. али сега за разлика од 1-200ден со другиве оператори кои имаат 10 пати подобра мрежа и интернет нема логика.
Вип воведува 4G LTE...
Од денес сурфајте преку Вашиот мобилен телефон со извонредно брз интернет!
4G LTE мрежата на Vip Ви овозможува 10 пати поголеми брзини од сегашните 3G. Со поголема брзина до поголемо уживање во: инстант вчитување на интернет-страниците, HD YouTube видеа со брзо преземање на клипот, онлајн игри без прекини и многу повеќе.
Мрежата на 4G LTE е достапна во Скопје, Охрид, Битола, Куманово, Прилеп, Штип и во Струмица.
http://www.vip.mk/4g_lte
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден