Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Ovaa mi e najnova...
a9e65dd8c2.jpg

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
ме замисли... пред да го прочитам твојот пост ич не ми беше необична...
Па што знам, нешто ко три робот-играчки... ставена ми е како десктоп позадина и интересно стои

digitalmartin

hello world
10 јули 2007
76
3
designs.blog.com.mk
дигитал мартин, посебно ми се допаѓаат тие со пеперутките, цвекињата и битцх , е нешто такво сакам да научам, вецторал графицс како се викаат? дали знаеш некој туториал за почетници да ми препорачиш(баш за вакви нешта)?

Незнам искрено каде има точно туторијали баш за почетници, порано и сега кога-како чепкам на http://www.pixel2life.com па види таму можи ќе најдиш нешто интересно. Али пред се мислам дека треба да создадеш идеа што сакаш да нацрташ, па и да имаш растер слика едноставно векторизирај ја во Illustrator CS2 најди некои четки за во Фотоштоп или нацртај сам. Али сепак посети ја страната што ти ја напишав ако веќе ја немаш посетено.

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
Незнам искрено каде има точно туторијали баш за почетници, порано и сега кога-како чепкам на http://www.pixel2life.com па види таму можи ќе најдиш нешто интересно. Али пред се мислам дека треба да создадеш идеа што сакаш да нацрташ, па и да имаш растер слика едноставно векторизирај ја во Illustrator CS2 најди некои четки за во Фотоштоп или нацртај сам. Али сепак посети ја страната што ти ја напишав ако веќе ја немаш посетено.

фала за сајтот, стварно има многу интересни работи... :bravo: :bravo:

Inner

read-only
14 август 2007
8
0

thanx ali nemozev da najdam nesto slicno na vector ilustrations

_EAX

lurker
17 август 2007
827
6
www.rutix.byethost17.com
ме замисли... пред да го прочитам твојот пост ич не ми беше необична...
Па што знам, нешто ко три робот-играчки... ставена ми е како десктоп позадина и интересно стои

hehe i mene me zacudi ....... valjda vie si imate nekoja pretstava za slikite.

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Некои последни логоа со кои учествував на некои натпревари... ниедно не подеби :)
samplesft5.png

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
тоа беше побарано од организаторот на натпреварот, логото да наликува на онаа на максим

Gdsgn

hello world
23 септември 2007
97
21
@digitalmartin
убаво што си ги симнал сите четки од deviantART, знаеш да ги искомбинираш бравос
иначе еве една моја „креација„ т.е. јас се бавтам со фото ефекти повеќе
blueccsuc5.jpg

па ова е еден од тие ефекти. Истава слика ми беше едно време Sin City style али некако кога видов уште милион реклами и други слики, го сменив:LOL:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно