За тоа се потребни 25Mb/s.Порниќи на 4к со 60 фрејма
Тако је. Значи буразерите на 5Г мрежа гледаат 8 и 16К порниќи со тие брзини.Кој гледал, знае.
4К Ултра ХД слика на сите телевизори, многу повеќе уреди поврзани на еден рутер со 5Г, доста поразвиен бизнис и проширен во странство, побрзо воспоставување на повик (за 1-2 секунди), напредни можности кои ќе ги искуси индустријата, медицината, луѓето ќе можат да гледаат филмови и серии без никакво доцнење (ова во средини каде што нема никаква опција за интернет освен бакар).Само не ми е јасно шо правете со вакви брзини на мобилен. Некој да објасне?
За блиска иднина ќе сакаме да се ослободемен од оваа технологија која 100 кратно повеќе ни смета него шо користе.4К Ултра ХД слика на сите телевизори, многу повеќе уреди поврзани на еден рутер со 5Г, доста поразвиен бизнис и проширен во странство, побрзо воспоставување на повик (за 1-2 секунди), напредни можности кои ќе ги искуси индустријата, медицината, луѓето ќе можат да гледаат филмови и серии без никакво доцнење (ова во средини каде што нема никаква опција за интернет освен бакар).
Иако навидум сега брзините ништо не значат, во иднина ќе значат и тоа како, бидејќи онлајн работата и работата со клиенти бара доста развиен интернет пристап. Самиот бизнис кој што го имаат повеќето луѓе бара да бидат нон - стоп достапни, бидејќи се зависи како успешно ќе се заврши целата таа работа и неговото дејствие. Заради неорганизираност пропаѓаат големи фирми како што беше ОНЕ на времето, не знаеше правилно да ја управува газдата фирмата и така ја продаде на А1 Телеком Австрија и таа целосно ја превзеде иако не било правилно самото спојување, ама кој го гледа народот си го гледа ќарот.
Извинете малку што тргнав настрана од темава, ама се надевам дека би соработувал во иднина со врвни професионалци од форумов кои се разбираат од технологија и знаат отприлика за што пишувам.
доста поразвиен бизнис и проширен во странство
луѓето ќе можат да гледаат филмови и серии без никакво доцнење
онлајн работата и работата со клиенти бара доста развиен интернет пристап. Самиот бизнис кој што го имаат повеќето луѓе бара да бидат нон - стоп достапни, бидејќи се зависи како успешно ќе се заврши целата таа работа и неговото дејствие.
Оптика да, ама 4Г е до некаде и слабо заради оддалеченоста од антените и заради тоа се поставува 5Г мрежа за да се надмини проблемот што постои со 4Г, а тоа е дека на сред состанок може да те стави на Hold on доколку во исто време се приклучени 2 уреди, а со 5Г можат комотно со 100Mbps да бидат и 5 приклучени и да не сецка интернетот.Зошто ова не го можеме со досегашните технологии? Со 4Г, оптика, па дури и бакар се решени овие проблеми.
окУствари испрафка.
Телекабел оптик 20/20 кој треба да оде до 40/40 мб/с
кај мене оде до 70/90 мб/с.
Срамота е воа шо го прават.
Javi se da se bunis......Уствари испрафка.
Телекабел оптик 20/20 кој треба да оде до 40/40 мб/с
кај мене оде до 70/90 мб/с.
Срамота е воа шо го прават.
Им се јавив пред 5 дена. Ми рекоа: Буразер не се буни. Сурфај со дупла брзина и трпи.Javi se da se bunis......
Буразеру , предобра е. Тоа и ми е сумљливо. Да не ме отечат на крај на месец, разбираш.Брату отече, добра е.
2 Клика се и сам пушташ 150/150. Ако не си видел што правиш нареден месец ќе откажешБуразеру , предобра е. Тоа и ми е сумљливо. Да не ме отечат на крај на месец, разбираш.![]()
Преку страната немаш можност да менуваш пакети, тоа ти е само промоцијата.2 Клика се и сам пушташ 150/150. Ако не си видел што правиш нареден месец ќе откажеш![]()
Го знам тоа од профилот на мој телекабел. Ама ипак тоа не треба да биде меродавно без никаква потврда за барањето кој случајно или неслулчајно може да си кликнал. Мора да има потврда за такво барање за промена на пакет. Ја има се јавив пред едно две недели уште на поќеток на месецот и ми рекоа дека сум на основнио 20/20 пакет кој оде до 40/40.2 Клика се и сам пушташ 150/150. Ако не си видел што правиш нареден месец ќе откажеш![]()
Гарант си им им го хакирал модемот, пошто од таму се менуваат брзините.Го знам тоа од профилот на мој телекабел. Ама ипак тоа не треба да биде меродавно без никаква потврда за барањето кој случајно или неслулчајно може да си кликнал. Мора да има потврда за такво барање за промена на пакет. Ја има се јавив пред едно две недели уште на поќеток на месецот и ми рекоа дека сум на основнио 20/20 пакет кој оде до 40/40.
Ке им се јавам пак да бидам начисто дали е некаква грешка или може само лудува пакето.
Преку страната немаш можност да менуваш пакети, тоа ти е само промоцијата.
Е ова го немам, пошто сум на optic 40 пакет 7 години, а нема опција за промена на поголеми пакети.Гарант си им им го хакирал модемот, пошто од таму се менуваат брзините.
Мислењето е автоматски споено:
Погледнете го атачментот 124934
Оптика имам само што ја промовираа, преку 4 години. Пробуричкај по менијата ќе видиш дека имаш таква опција.Е ова го немам, пошто сум на optic 40 пакет 7 години, а нема опција за промена на поголеми пакети.
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден