Да, повели.Дечки, дали некој од вас користи MaxTV (на Телеком) со Samsung TV, употребувајќи само еден далечински?
Го користиш само далечинското од MaxTV? Само од телевизорот?Да, повели.
Некое стандардно од Samsung? Јас го имам само Samsung Smart Remote кој има само неколку копчиња.Од ТВ-то ама не може нормално сите функции да ги имаш како тоа што е од МаксТВ.
Да истото. One remote.Некое стандардно од Samsung? Јас го имам само Samsung Smart Remote кој има само неколку копчиња.
А на тоа ништо не може да се направи. 100 чекори за основни работи.Да истото. One remote.
Може звук, менување канали нагоре надоле или внесување бројки(тука треба куцање), и мислам пауза и плеј.А на тоа ништо не може да се направи. 100 чекори за основни работи.
Може звук, менување канали нагоре надоле или внесување бројки(тука треба куцање), и мислам пауза и плеј.
Е сега кај мене е врзано со појачало и може затоа функционира. Ти го најде преку ТВто боксот и го врза со далечинското? Нели таму се бира кој уред и мислам дека може да бораш Телеком и конкретно моделот на боксот.
Не го знам тој бренд, но јас би земал нешто по проверено пример Техномаркет - PHILIPS 65PUS7607/12 4K ULTRA HD SMART LED ТЕЛЕВИЗОР. Е сега мааалку над буџет оди, ама мислам за тие екстра 3-4к се исплати да си земеш познат бренд.Може да дадете предлог за тв од 65 инчи до 35К?
Гледам некои модели ама не знам кој вреди најмногу за парите.
Некое искуство или некој дали го има овој модел од Hisense па да сподели некое инфо од прва рака?
UHD LED SMART TV HISENSE 65 A63 H, 65"(165.1cm), HDR10+, Wi-Fi
Секој предлог е добродојден.
И да нагласам, не ми е за играње игри на него, туку стандард гледање на филмови и нешто од јутуб.
Zimaj go ic ne mu ja misliМоже да дадете предлог за тв од 65 инчи до 35К?
Некое искуство или некој дали го има овој модел од Hisense па да сподели некое инфо од прва рака?
И да нагласам, не ми е за играње игри на него, туку стандард гледање на филмови и нешто од јутуб.
Зимај го хајсенсот додека не му ја качат цената, филипсот не е уопште нешто по проверено, а хајсенсот е во секој случај класа изнад тој филипс што ти го понудија.Може да дадете предлог за тв од 65 инчи до 35К?
4K@120Hz има само неколку игри за PS5. Гледај кој тв има најмал инпут лаг, поточно дедициран Game Mode, Хајсенсот пишува дека го има тој мод, со тој би одел јас.55-киве Hisense имаат 60 Hz refresh rate, да не е слабо ова за ps5 гејминг? Да идам на самсунг ако не, или ќе врши работа.
PhillipsДечки дајте предлог за 43" телевизор, класика за гледање телевизијабуџет негде 25-26.000.
До пред некој саат работеше Sony KDL - 37EX402, 10-11 години без никаков проблем, се укочи сликата снема и глас, за некоја секунда екранот поцрне, нема реакција на кждаљинско да се исклучи. По исклучување и вклучување од штекер се пали зелено сијаличе одма како да е вклучен (прво би требало да свети црвено, па да се вклучи со даљинско), нема реакција на даљинско, од време на време ќе трепне сијаличето и тогаш се слуша пуцкетање како да се исклучува и вклучува напојувањето.
Не знам дали воопшто вреди да се носи да се дијагностицира и поправа, како што реков претходно немаше никаква маана.
TCL 43P735 - 4K, Android 11, 5 години гаранција, капата настрана.Дечки дајте предлог за 43" телевизор, класика за гледање телевизијабуџет негде 25-26.000.
До пред некој саат работеше Sony KDL - 37EX402, 10-11 години без никаков проблем, се укочи сликата снема и глас, за некоја секунда екранот поцрне, нема реакција на кждаљинско да се исклучи. По исклучување и вклучување од штекер се пали зелено сијаличе одма како да е вклучен (прво би требало да свети црвено, па да се вклучи со даљинско), нема реакција на даљинско, од време на време ќе трепне сијаличето и тогаш се слуша пуцкетање како да се исклучува и вклучува напојувањето.
Не знам дали воопшто вреди да се носи да се дијагностицира и поправа, како што реков претходно немаше никаква маана.
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден