Стигна, 27" 200hz, IPS panel 1ms hdr10,
Создравје да го користиш.Стигна, 27" 200hz, IPS panel 1ms hdr10, gsync and freesync што да се каже лудило од монитор
Погледнете го атачментот 149981Погледнете го атачментот 149980
Фала ти брате, вака цената е таа на страната гледам во Србија е 36000rsd vo gigatron, jas go zemav od Anhoch za 13000den. Valjda ima nekoja akcija za tie pari bolji nema sansi da se najde plus eve go testiram i monitorot e stvarno mnogu dobarСоздравје да го користиш.
Ме интересира само од каде го нарача,од МК или ЕУ?
Проба HDR?Стигна, 27" 200hz, IPS panel 1ms hdr10, gsync and freesync што да се каже лудило од монитор
Da raboti superПроба HDR?
wow brate mozam da pretpostavam so e ovaСтигна ѕверот
Околу 86-87000 преку пријател што носи хардвер за Бугарија од ЕУwow brate mozam da pretpostavam so e ovakolku dade za ova zadovolstvo me interesira haha
![]()
jas go zemavСтигна, 27" 200hz, IPS panel 1ms hdr10, gsync and freesync што да се каже лудило од монитор
Okolu boi ne cepkav nisto samo go instalirav drajverot na monitorot i profilot na boi koj so doagja so nego. Posle samo go overclockuvav na 200hz i brigthness na 100 a sharpness na 50 posto. I ukluceno mi e HDR vo Windows i avtomatski si gi sreduva boite spored profilot.jas go zemav
27" UltraGear™ QHD Nano IPS 1ms (GtG) Gaming Monitor with 165Hz / 180Hz i nikako ne mozam da gi sredam boite,imas nekoj seting okulu boite
PC plate?Keychron V3 Max QMK со Gateron Jupiter Banana свичеви и дилерска цена од Anhoch.
Пробав една отворена во нивна продавница и одма се решив дека морам да ја имам. Фантазија.
Погледнете го атачментот 149339
Многу уба работа си завршил, со здравје да си ги користиш.Се подновивме интересни работи:
- звучници Edifier MR3 (црни, од VisionStudio)
![]()
![]()
![]()
- PowerColor Red Devil Spectral White 9070XT (од VisionStudio)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eкстерен DVD читач/снимач, може да работи само и преку USB-C портот (од AliExpress)
![]()
![]()
![]()
Башка графичката како легнала - иста нијанса...Куќарево ти е ДокторКупив од тему сличен ДВД, врши работа иако незнам зашо е на усб-ц (со адаптер)
HDR и IPS панел не одат заедно. Ако сакате да осетите HDR тогаш ви треба OLED монитор.Па и кај мене е на 100ка брат со hdr haha![]()
Не би се сложил брате еве јас уживам у гејминг за OLED ќе почекам уште некое време хахаHDR и IPS панел не одат заедно. Ако сакате да осетите HDR тогаш ви треба OLED монитор.
Имаш пробано ОЛЕД монитор?Не би се сложил брате еве јас уживам у гејминг за OLED ќе почекам уште некое време хаха![]()
Не тоа и ти пишав претпоставувам дека е подобро, a дека не одат hdr i ips немало да постои таа опцијаИмаш пробано ОЛЕД монитор?
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден