DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.923
- 8.414
Пишуваше дека паралелно со S22 ке биде пуштен во продажба и S21 FE. Зошто го избришал твитот незнам. IceUniverseТвитот не постои веќе
Пишуваше дека паралелно со S22 ке биде пуштен во продажба и S21 FE. Зошто го избришал твитот незнам. IceUniverseТвитот не постои веќе
Види во сетинзи како на сликиве ...Дечки имам еден мал поблем со телефонов А71 ... после Security Update ми се намали Светлоста .. наместено мие на 100% + исклучлено Adaptive Brightness екрано ми делува ко да е на 75%
Така мие наместено Vivid + RGB сите 100% .. сега приметив ништо не работи во то мени и ќе смениш во NatualВиди во сетинзи како на сликиве ...
![]()
![]()
Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Кој patch? Јас сум на август уште.Дечки имам еден мал поблем со телефонов А71 ... после Security Update ми се намали Светлоста .. наместено мие на 100% + исклучлено Adaptive Brightness екрано ми делува ко да е на 75%
1 Август исто изгледа ќе мора ресторе да правам.Кој patch? Јас сум на август уште.
Немам јас проблем со осветлувањето, може друго му е маката :/1 Август исто изгледа ќе мора ресторе да правам.
Подобро направи фабрички ресет , а не ресторе ,но пред тоа направи си бекапТака мие наместено Vivid + RGB сите 100% .. сега приметив ништо не работи во то мени и ќе смениш во Natual
Глупав update
Woow, ја да ги сликав со XS немаше волку лошо да изгледаат сликите.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако сакаш да кажеш дека е невалидно видео - потсетување дека типов има 5-6 Apple уреди, си кажа дека преферира иПхоне, а и намерно си преќути дека фотките се подобри кај S21 а го спомна само видеото кај иПхоне како супериорно.
Мене ми изгледа дека на иПхоне 13 му треба апдејт како на сахара вода.
Ако сакаш да кажеш дека е невалидно видео - потсетување дека типов има 5-6 Apple уреди, си кажа дека преферира иПхоне, а и намерно си преќути дека фотките се подобри кај S21 а го спомна само видеото кај иПхоне како супериорно.
Мене ми изгледа дека на иПхоне 13 му треба апдејт како на сахара вода.
Не дека е невалидно, еве вчера сликнав ноќеска и мојава слика изгледа доста подобро.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тоа не е само телефони, погледни ги и телевизорите од Хисенсе, Тлц па дури и Самсунг ќе видиш голема разлика во моделите за УСА и ЕУ пазар.This has to stop: Galaxy S21 flagships in the US are of better quality than these sold in the rest of the world - PhoneArena
Божем Snapdragon верзиите подобро видео ваделе
Има опција во Македонија да се користи еСим на active2 watch?
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден