Makedonec^
hello world
- 21 ноември 2012
- 169
- 123
Јас имам unlоcked Note 9 Snapdragon верзија, и постојано следам кога ќе излезе 10ката, ама ме интересира од искуство некој да каже кога добивале и како апдејти за амерички верзии?
Јас имам unlоcked Note 9 Snapdragon верзија, и постојано следам кога ќе излезе 10ката, ама ме интересира од искуство некој да каже кога добивале и како апдејти за амерички верзии?
Samsung website reveals the Galaxy S20 release date is likely March 6 - SamMobile
На 6-ти Март сепак ке го "отпакуваат" S20-ката.
Инаку исто така сега при правење screenshot ми искача една црна лента која што ми дозволува да едитнам, да го споделам скриншот и да сликам долг скриншот од доле нагоре и обратно, како кај Note класата. Импресивно.
Па не е баш брзо кога станува збор за претпоследниот флегшип на самсунг
Па не е баш брзо кога станува збор за претпоследниот флегшип на самсунг
Samsung не исфрла апдејти кои се пеглаат 2 години како Apple.
Samsung не исфрла апдејти кои се пеглаат 2 години како Apple.
2 генерации
Ако е коментаров наменет за мене, значи јас веќе имам фирмвер на телефонот ама тоа не го прави рутиран телефонот, барам како да го рутнам мислам дека постои опција со один пошто кингрут порано работеше сега нејќеПроцес за флеш со один:
Знае ли некој како се оправа KingRoot да не ја дава таа рекламата за "убрзување" на телефонот и да го уствари рутне телефонот a не да заебава напред назад.. Или пак со один како иде процесот? самсунг галакси ј5 sm-j500f
Мислам сите ќе се 5G.Сега ќе има 4Г и 5Г варијанти на S20 ?
Барав и јас инфо и според ова барем два модела игледа ќе имаат 4Г верзии:Мислам сите ќе се 5G.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
The UFS 3.1 JESD220E standard brings three key improvements over UFS 3.0. First of all, it has a Write Booster, a SLC non-volatile cache that amplifies write speed. Secondly, new UFS device low power state called DeepSleep targets lower cost systems that share UFS voltage regulators with other functions. Finally, it has a Performance Throttling Notification that allows the UFS device to notify the host when storage performance is throttled to high temperature. The use of an SLC non-volatile cache is probably most crucial feature here, as it will help improve real-world performance. This technology is used in devices that use mobile NVMe SSDs, such as the Apple iPhone and iPad. Also, all of these features are already supported by SSDs, so the inclusion of these features in UFS 3.1 will help close the gap between the two.
The JESD220-3 Host Performance Booster (HPB) Extension) provides an option to cache the UFS device logical-to-physical address map in the system’s DRAM. JEDEC states: “For UFS devices with a large density, using system DRAM provides larger and faster caching thereby improving the read performance of the device”.
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" NEC EA244WMI-WH 1920 x 1200 IPS, 16:10, DP, DVI-D, HDMI, VGA, USB WHITE, G202591-003A4
6.900,00 ден