A mene me baniraa sto sum pustil oglas vo druga tema...Криминален, измамнички, хокштаплер...
Одамна го потенцирам истово, но од (за мене) непознати причини ликов сеуште е оставен да прави превари на форумов.
A mene me baniraa sto sum pustil oglas vo druga tema...Криминален, измамнички, хокштаплер...
Одамна го потенцирам истово, но од (за мене) непознати причини ликов сеуште е оставен да прави превари на форумов.
Па нели идејата на оваа заедница однисно огласник беше заштита од вакви?Криминален, измамнички, хокштаплер...
Добра е идејата со Хокштаплер беџ-от. Сепак кога јас би бил во администрација би го банирал по сите основи и информации.Па нели идејата на оваа заедница однисно огласник беше заштита од вакви?
Ако има беџ "добар момак" тогаш ред е да има и "дубара член"
Драга администрацијо! Ако ова е член со членарина, тогаш не ви требаат неговите пари.
Ви го урнисува бизнисот на подолг рок.
Ама вие си знаете..
Тури му беџ. Забрани му огласи. Направи pop-up, overlay или ватевер кога некој комуницира со него во приватна порака па да знае човек со кого има работа.Бан не е решение еднаш е баниран и? Еве го со нов акаунт.
Разгледуваме солуции
Има опција да се дозволи проверка пред курирот. Распрашај се.Карго поштите нудат откуп, чиста работа.
1891782 пати сум завршил работа така.
Иако и тоа не е решено до крај, не знаеш што има внатре додека не го отвориш, а си платил откуп претходно.
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
VGA MSI RTX 5050 GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI, 3xDP, G5050-8GC (V538-001R)
18.450,00 ден