A mene me baniraa sto sum pustil oglas vo druga tema...Криминален, измамнички, хокштаплер...
Одамна го потенцирам истово, но од (за мене) непознати причини ликов сеуште е оставен да прави превари на форумов.
A mene me baniraa sto sum pustil oglas vo druga tema...Криминален, измамнички, хокштаплер...
Одамна го потенцирам истово, но од (за мене) непознати причини ликов сеуште е оставен да прави превари на форумов.
Па нели идејата на оваа заедница однисно огласник беше заштита од вакви?Криминален, измамнички, хокштаплер...
Добра е идејата со Хокштаплер беџ-от. Сепак кога јас би бил во администрација би го банирал по сите основи и информации.Па нели идејата на оваа заедница однисно огласник беше заштита од вакви?
Ако има беџ "добар момак" тогаш ред е да има и "дубара член"
Драга администрацијо! Ако ова е член со членарина, тогаш не ви требаат неговите пари.
Ви го урнисува бизнисот на подолг рок.
Ама вие си знаете..
Тури му беџ. Забрани му огласи. Направи pop-up, overlay или ватевер кога некој комуницира со него во приватна порака па да знае човек со кого има работа.Бан не е решение еднаш е баниран и? Еве го со нов акаунт.
Разгледуваме солуции
Има опција да се дозволи проверка пред курирот. Распрашај се.Карго поштите нудат откуп, чиста работа.
1891782 пати сум завршил работа така.
Иако и тоа не е решено до крај, не знаеш што има внатре додека не го отвориш, а си платил откуп претходно.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден