A mene me baniraa sto sum pustil oglas vo druga tema...Криминален, измамнички, хокштаплер...
Одамна го потенцирам истово, но од (за мене) непознати причини ликов сеуште е оставен да прави превари на форумов.
A mene me baniraa sto sum pustil oglas vo druga tema...Криминален, измамнички, хокштаплер...
Одамна го потенцирам истово, но од (за мене) непознати причини ликов сеуште е оставен да прави превари на форумов.
Па нели идејата на оваа заедница однисно огласник беше заштита од вакви?Криминален, измамнички, хокштаплер...
Добра е идејата со Хокштаплер беџ-от. Сепак кога јас би бил во администрација би го банирал по сите основи и информации.Па нели идејата на оваа заедница однисно огласник беше заштита од вакви?
Ако има беџ "добар момак" тогаш ред е да има и "дубара член"
Драга администрацијо! Ако ова е член со членарина, тогаш не ви требаат неговите пари.
Ви го урнисува бизнисот на подолг рок.
Ама вие си знаете..
Тури му беџ. Забрани му огласи. Направи pop-up, overlay или ватевер кога некој комуницира со него во приватна порака па да знае човек со кого има работа.Бан не е решение еднаш е баниран и? Еве го со нов акаунт.
Разгледуваме солуции
Има опција да се дозволи проверка пред курирот. Распрашај се.Карго поштите нудат откуп, чиста работа.
1891782 пати сум завршил работа така.
Иако и тоа не е решено до крај, не знаеш што има внатре додека не го отвориш, а си платил откуп претходно.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден