Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.683
3.777
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Виза интернет на Стопанска постои од 2005-та.
Тоа да ама ме збуна тоа Виртуелна Картица зато прашав што е точно. Исто и другиве банки имаат специјални картици за интернет плаќања

Stef091

read-only
17 август 2022
3
0
Здраво другари, едно прашање во врска со ИПТВ
Конкрено овој пакет, се купува и веднаш може да се користи така? (малку сум скептик кога е во прашање внесување картици на вакви сајтови, затоа прашувам)
На самсунг ТВ инсталирав IPTV Smarters PRO, добра е апликацијава за користење?

Последна промена:

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
Здраво другари, едно прашање во врска со ИПТВ
Конкрено овој пакет, се купува и веднаш може да се користи така? (малку сум скептик кога е во прашање внесување картици на вакви сајтови, затоа прашувам)
На самсунг ТВ инсталирав IPTV Smarters PRO, добра е апликацијава за користење?
Пробав да го купам денес тој пакет , не им работи плаќањето на страната и преку пејпел исто така , му пишав на Whatsapp на продавачот , ми рече нема да им работи некое време на сајтот плаќањето као обновувале нешто и ми понуди да му платам преку пејпел со опцијата friends and family . Не прифатив

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.692
3.333
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS

По групиве македонски за иселеници ми се појави линков. Македонец е по она што гледам, тестирал некој? Цените се прифатливи според мене, а услугата не знам...

yasho

hello world
11 јануари 2014
479
636
Скопје

По групиве македонски за иселеници ми се појави линков. Македонец е по она што гледам, тестирал некој? Цените се прифатливи според мене, а услугата не знам...
Пробав 24 часа... содржини, канали, качество на слика, сосема е ок за парите. Ама па откако ја купив (3 мес.) минатиот вторник, никако да дозволи серверот да се логирам се до денес. Џабе ресет, џабе преинсталации...

Шуќур проработе сабајлево, со нов акаунт, да се надеваме ќе работи исто од утре натаму. Мене ми личи дека дечкото е реселер на некој (можеби и неколку) кинез(и) од Алиекспрес, по брзината на одговор е message relay, не е баш негов сервис над кој има контрола... Некако ми е not great, not terrible. Дали вреди +5еур годишно за комуникација на македонски наместо на чинглиш, секој различно би вреднувал...

theee

hello world
19 декември 2012
107
109
theee's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 @ 3.60GHz
Motherboard
Gigabyte B360M H
Storage
Samsung SSD 860 EVO 250GB
PSU
500W Deepcool DN500
RAM
2x GB DDR4 2400MHZ HYPER X
Video card
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Mouse
ASUS Cerberus
Keyboard
Genesis RX39
7 март 2014
1.293
748
Skopje
despotovikj's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen™ 5 5600X + AMD Ryzen Wraith Prism RGB
Motherboard
ASUS TUF GAMING ATX B550-PLUS
Storage
500GB Samsung 980 NVMe M.2 + ADATA LEGEND 710 512GB
PSU
CoolerMaster Elite V3 500W
RAM
x2 Kingston 8GB 3200MHz DDR4 CL16 DIMM FURY Beast RGB
Video card
GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC 6G
Case
ATX Midi Tower Case Deepcool CC560 Black
Mouse
ASUS ROG Strix Impact II Wireless
Keyboard
AOC GK500 Gaming Full RGB Mechanical Keyboard
Audio
AOC GH300 USB Gaming Headset
Monitor
AOC Gaming Monitor 24G2SAE 1080p/VA/165 Hz
OS
Windows 11 PRO
На андроид тв, да препорачате некој иптв ? Да ги има арена спорт и спортклуб ? Ако има некоја фрее опција би било супер.

ivan_wolf

read-only
7 октомври 2009
44
4
Јас имам IPTV стабилен сервер. Слободно пишете дм и ќе ви пратам тест за било кој уред.

Fredy

Ербап
12 октомври 2014
1.223
3.270
Skopje
Fredy's setup  
Processor & Cooler
AMD 7800x3d/Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte B850 DDR 5
Storage
970 evo plus 500gb + Kingston A2000 NvMe 1Tb + SSD Samsung 850 pro 256gb
PSU
EVGA SuperNova 750 G3
RAM
2x16GB DDR5 Kingston Fury Beast @6000Mhz
Video card
Gigabyte 5070ti windforce
Case
Thermaltake View 380 TG rgb black
Mouse
Logitech G502 X Lightspeed wireless
Keyboard
G.Skill Ripjaws KM780 RGB cherry mx brown
Audio
Sennheiser HD 518 + Kurzweil KS40A
Monitor
Asus RoG PG279Q 1440p 165Hz IPS + MSI Mag 273QP OLED 1440p 240hz
OS
Windows 11 Pro

darkdevil

read-only
8 јуни 2022
6
3
Ба
На андроид тв, да препорачате некој иптв ? Да ги има арена спорт и спортклуб ? Ако има некоја фрее опција би било супер.
Баѓи време користам од тука . Ја користев Кристал, но пред некое време му ги затворија стримојте во холандија, некој рејд му напрајле и немам купено 3 месеци. Иначе порано беше една од малкуте (кинески-арапски) што имаше македонски преводи на филмските канали и беа доста стабилни.. За апп имам доста пробано и најбрза моментално ми е Ultimate IPTV Playlist Loader, ја имаше без пари на апккомбо и пуре. Моментално се думам за т-рех да ги пробам добра листа имаја и тие. Ако знај некој со доста македонски преводи на филмски или доку канали нека понуди тука или пп.

freakbro

read-only
4 февруари 2023
7
5
здраво другари, гледав по редит за ај пи ти ви, као шо глеам го препорачуваат екстрем https://xtremehdiptv.org/en/ и The best IPTV service - Buy best Iptv subscription - 24H Free Test, е сеа ако сака некој да ми помогне кое да го изберам, исто така ценава им е солена 16$ месечно, имал некој искуство со нив ? и дали има поефтини и добри и ваши препораки , фала многу

Gronk

hello world
20 март 2021
143
195
здраво другари, гледав по редит за ај пи ти ви, као шо глеам го препорачуваат екстрем https://xtremehdiptv.org/en/ и The best IPTV service - Buy best Iptv subscription - 24H Free Test, е сеа ако сака некој да ми помогне кое да го изберам, исто така ценава им е солена 16$ месечно, имал некој искуство со нив ? и дали има поефтини и добри и ваши препораки , фала многу
Не знам кои ти се потребите, али ако бараш просечно добро IPTV плус ефтино јас би ти го препорачал Livego. Земав од некој од форумов претходно, а квалитетот беше сосема исти. Али тој кошташе 80 евра годишно, а ова само 24 долари. Побарај тест пробај го.

freakbro

read-only
4 февруари 2023
7
5
Не знам кои ти се потребите, али ако бараш просечно добро IPTV плус ефтино јас би ти го препорачал Livego. Земав од некој од форумов претходно, а квалитетот беше сосема исти. Али тој кошташе 80 евра годишно, а ова само 24 долари. Побарај тест пробај го.

mene najvise mi treba za sportski kanali u hd i 4k eventualno ako ima

Gronk

hello world
20 март 2021
143
195
има доста спортски канали ? немора да е 4к, HD e сосема доволно
Па има доста избор, за фудбал на пример имаш од балканскиве до Bein, Sky Sports, RMC, од попознативе, али имаш и многу други на Англиски и други јазици исто. НБА пошто пратам исто имаш доста голем избор, НФЛ исто.

hakimlash

read-only
25 септември 2023
4
2
Па има доста избор, за фудбал на пример имаш од балканскиве до Bein, Sky Sports, RMC, од попознативе, али имаш и многу други на Англиски и други јазици исто. НБА пошто пратам исто имаш доста голем избор, НФЛ исто.
фала

hakimlash

read-only
25 септември 2023
4
2
другари здраво, јас најдов стабилен IPTV по многу поволна цена, со 11.000 канали , има све живо и диво, ако сака некој нека ми пише инбокс

поздрав
Мислењето е автоматски споено:

имам 24 саати фри тест

Последна промена:

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.525
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
да бараш да гледаш IPTV телевизија, а да не плаќаш;
е исто како да бараш домејн и Хостинг за без пари....

соодветно и пропорционално јас би ги рекол и дадените услуги кои ќе ги добие човек...

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно