Е ајде ондак сподели тука чим имаш и за безпариЗарем сеуше некој плаќа за ИПТВ. Не ме... велеше еден наш познат актер.
Dajte pustete sto ste stegnati...Е ајде ондак сподели тука чим имаш и за безпари
stabilen e serverot ima 10 000 kanali moze da se proba, imas i poskapi premium varijanti so poveke kanali 22.000 + site sme gi cule, tie se nad 100 evra ali se za pazar vo germanija, francija, zavisi koj sto saka.Евтино и квалитетно не оди во иста реченица. Стабилноста зависи и од другата страна т.е серверот. Кога ќе ги изналупаат еден куп клиенти на сервер пд 50 евра месечно има да се изнагледаш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
stabilen e serverot ima 10 000 kanali moze da se proba, imas i poskapi premium varijanti so poveke kanali 22.000 + site sme gi cule, tie se nad 100 evra ali se za pazar vo germanija, francija, zavisi koj sto saka.
Тек па 22000 канали колку време треба.Дали имш претстава 10 000 канали колку време ти е потребно да ги провериш кој работи кој не пресметано во денови?
Полека бе брааат, шо се вреѓаш одма па и ти....okay decki, ja mislev na nekoj ako mu treba da proba pa neka reshi sam, nema potreba da go razvlekuvame muabetot
pozdrav
okay decki, ja mislev na nekoj ako mu treba da proba pa neka reshi sam, nema potreba da go razvlekuvame muabetot
pozdrav
Звучи на некоја кинезарија...Што чудо е ова?![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Abe ako gledash taka 90% imash kinezarija ako ne i povekje i po doma imash siguno mnogu kinezarija no neznaci deka se e loso i necini ima mnogu raboti sto se dobri i losi normalno no ova na slikava nesto mi asocira na kopija na Nvidia Shild kako konzola i IPTV vo edno vaka gledano no bidejki nema info i podetalni specifikacii nemoze mnogu da se kaze sto e. Edino da se proba i da se vidi sto i kako raboti. UPDATE! Go najdov na Amazon italijanskiot sajt i spored specifikaciite ne e los dobar box e no sepak da ne ispadni deka go forsiram eve vi link pa videte si sami. ( Amazon.it )Звучи на некоја кинезарија...
Ама нека кажи и некој друг![]()
Da taka e no ne se samo Kinezite imash mnogu od Aziskite zemji koi go pravat istoto go sobiraat stariot hardver i go recikliraat odnosno prenamena istoto i so geafickite go imash na e-bay ako kupuvash i toa od potvrdeni prodavaci ne Azijati no vo sekoj slucaj treba da se vnimava sto se kupuva a ova moze da se proba da se rizikuva i da se vidi kako sto kaza Chiller da se instalira aida 64 i da se vidi sto i kako e no sepak mislam deka cenata e niska samo kontrolerite se polovina cena no kako i da e nema da navleguvam imam dva Android boxa samo za gledanje ne gejmam na niv taka da koj gejma moze da proba pa da pise iskustvo.Да на опис не е лошо, но кинезите прават мајмунлуци со фејк хардвер и софтвер. Само треба да се инсталира aida64 уште кај андроид веријата стои во заграда (fake). Така да ова е мачка во вреќа.
Од хардверски аспект, другите членови веќе пишаа содржи релативно стар најверојатно рециклиран хардвер. За тие што не се брзаат, се чекаат нови box-ови со Amlogic s905x5 за некој месец и треба да бидат супер.Што чудо е ова?![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Штом не ти е битна цената земи си РапидНекој да препорача стабилно иптв со спортски 4к канали? Цената не е битна.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
CPU INTEL G5925 Celeron 3,6GHz DUAL CORE 4MB s.1200 TRAY
2.415,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден