Chiller
user
Виза интернет на Стопанска постои од 2005-та.
Тоа да ама ме збуна тоа Виртуелна Картица зато прашав што е точно. Исто и другиве банки имаат специјални картици за интернет плаќањаВиза интернет на Стопанска постои од 2005-та.
Пробав да го купам денес тој пакет , не им работи плаќањето на страната и преку пејпел исто така , му пишав на Whatsapp на продавачот , ми рече нема да им работи некое време на сајтот плаќањето као обновувале нешто и ми понуди да му платам преку пејпел со опцијата friends and family . Не прифативЗдраво другари, едно прашање во врска со ИПТВ
Конкрено овој пакет, се купува и веднаш може да се користи така? (малку сум скептик кога е во прашање внесување картици на вакви сајтови, затоа прашувам)
На самсунг ТВ инсталирав IPTV Smarters PRO, добра е апликацијава за користење?
Пробав 24 часа... содржини, канали, качество на слика, сосема е ок за парите. Ама па откако ја купив (3 мес.) минатиот вторник, никако да дозволи серверот да се логирам се до денес. Џабе ресет, џабе преинсталации...
По групиве македонски за иселеници ми се појави линков. Македонец е по она што гледам, тестирал некој? Цените се прифатливи според мене, а услугата не знам...
Колку е годишна/месечна претплата?Јас имам IPTV стабилен сервер. Слободно пишете дм и ќе ви пратам тест за било кој уред.
Баѓи време користам од тука . Ја користев Кристал, но пред некое време му ги затворија стримојте во холандија, некој рејд му напрајле и немам купено 3 месеци. Иначе порано беше една од малкуте (кинески-арапски) што имаше македонски преводи на филмските канали и беа доста стабилни.. За апп имам доста пробано и најбрза моментално ми е Ultimate IPTV Playlist Loader, ја имаше без пари на апккомбо и пуре. Моментално се думам за т-рех да ги пробам добра листа имаја и тие. Ако знај некој со доста македонски преводи на филмски или доку канали нека понуди тука или пп.На андроид тв, да препорачате некој иптв ? Да ги има арена спорт и спортклуб ? Ако има некоја фрее опција би било супер.
Не знам кои ти се потребите, али ако бараш просечно добро IPTV плус ефтино јас би ти го препорачал Livego. Земав од некој од форумов претходно, а квалитетот беше сосема исти. Али тој кошташе 80 евра годишно, а ова само 24 долари. Побарај тест пробај го.здраво другари, гледав по редит за ај пи ти ви, као шо глеам го препорачуваат екстрем https://xtremehdiptv.org/en/ и The best IPTV service - Buy best Iptv subscription - 24H Free Test, е сеа ако сака некој да ми помогне кое да го изберам, исто така ценава им е солена 16$ месечно, имал некој искуство со нив ? и дали има поефтини и добри и ваши препораки , фала многу
mene najvise mi treba za sportski kanali u hd i 4k eventualno ako imaНе знам кои ти се потребите, али ако бараш просечно добро IPTV плус ефтино јас би ти го препорачал Livego. Земав од некој од форумов претходно, а квалитетот беше сосема исти. Али тој кошташе 80 евра годишно, а ова само 24 долари. Побарај тест пробај го.
![]()
Worldwide Livego Datoo support smarters Android box Smart tv PC For Europe France sweden germany
Worldwide IPTV for family, support all devices, (Android box, Smart tv, windows, etc.) Contact seller to get 24 hours free trial!getvbuy.com
И јас најмногу ради спортски канали го користам. Во HD има, а за 4К не знам бидејки телевизорот не ми е 4К. Тестирај на 24 часа.mene najvise mi treba za sportski kanali u hd i 4k eventualno ako ima
има доста спортски канали ? немора да е 4к, HD e сосема доволноИ јас најмногу ради спортски канали го користам. Во HD има, а за 4К не знам бидејки телевизорот не ми е 4К. Тестирај на 24 часа.
Па има доста избор, за фудбал на пример имаш од балканскиве до Bein, Sky Sports, RMC, од попознативе, али имаш и многу други на Англиски и други јазици исто. НБА пошто пратам исто имаш доста голем избор, НФЛ исто.има доста спортски канали ? немора да е 4к, HD e сосема доволно
фалаПа има доста избор, за фудбал на пример имаш од балканскиве до Bein, Sky Sports, RMC, од попознативе, али имаш и многу други на Англиски и други јазици исто. НБА пошто пратам исто имаш доста голем избор, НФЛ исто.
фала, поздравИ јас најмногу ради спортски канали го користам. Во HD има, а за 4К не знам бидејки телевизорот не ми е 4К. Тестирај на 24 часа.
за жал да, не е пишал некој на форумот како да гледаме ИПТВ а да не плаќаме.. изгледа некоа тајна еЗарем сеуше некој плаќа за ИПТВ. Не ме... велеше еден наш познат актер.
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
CAR POWER VOLTAGE CONVERTER EXTRALINK OPIM-600W 12V>230V, 600W, w/USB
2.410,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
CPU AMD RYZEN 9 9950X3D2, 16C/32T, 5.6GHz 192MB 200W, w/ AMD Radeon Graphics, s.AM5, BOX, 100-100001978WOF
61.360,00 ден